Privat rengøring

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Privat rengøring

  Privatrengøring kan være den rette løsning hvis en travl hverdag, kan det være rart at slippe for at skulle gøre dit hjem rent. Det kan også være, at du ser rengøring som en sur tjans, som du egentlig helst ville være fri. Måske har du bare ikke mulighed for at gøre dit hjem rent længere, fordi dine ben og arme er blevet gamle og trætte. Lige gyldigt hvad der er din grund til at ville have nogle andre til at gøre dit hjem rent, er vi mere end villige til at stille op. I Det Var Det Min Ven har vi stor erfaring med at gøre rent for private kunder.

  Vi kan derfor tilbyde dig en pålidelig service af den bedste kvalitet. Du får hurtig og effektiv privat rengøring, når du har brug for det – og vi gør det hele til en fair og billig pris.

  Hvad gør os anderledes fra andre rengøringsfirmaer?

  Men det lyder måske som alle andre rengøringsfirmaer for dig. Vi må indrømme, at der er mange andre firmaer, hvor de kan finde ud af at gøre rent. Det vil vi ikke tage fra vores konkurrenter. Det, der dog adskiller os fra dem, er, at du hos os kan bestille al din rengøring via vores hjemmeside. Det er lige meget, om du skal bruge os en enkelt gang, eller gerne vil have en fast aftale med os.

  På vores hjemmeside indtaster du, om du er en virksomhed eller en privat kunde. Her vælger du selvfølgelig privat. Så skal du vælge, hvor mange timer du har brug for, at der bliver gjort rent. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stor din bolig er, hvor grundigt du vil have gjort rent, og hvor ofte du vil have os til at komme.

  Du må derfor komme med et kvalificeret gæt. Men et godt bud er, at du ser på den tid, det tager dig, og så trækker en time fra. Vores rengøringspersonale er meget effektivt og er vant til at gøre rent. Til sidst når du er ved at bestille rengøring via nettet, skal du vælge tidspunktet for, hvornår vi skal komme. Og så er du faktisk klar til at få hjælp med rengøringen.

  Når du kan bestille via nettet, har du mulighed for at sidde på arbejdet og bestille rengøring i frokostpausen. Det kan også være om aftenen, når du sidder og ordner nogle forskellige ting på computeren. Det er derfor meget nemt og fleksibelt, og der er ingen lange telefonkøer eller telefontider, som du skal overholde.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Lav en fast aftale eller få gjort rent en enkelt gang

  Vi nævnte tidligere, at du både kunne få os til at komme en gang og gøre dit hus rent, men at du også har mulighed for at lave en fast aftale med os om, at vi kommer og gør rent hos dig.

  Vi har mange kunder, hvor de bestiller os til at komme og gøre hovedrent. Det kan være i forbindelse med, at de skal flytte. Så er det rart at få hele huset eller lejligheden gjort ordentligt rent, men det er irriterende selv at skulle gøre rent i et hjem, man er ved at flytte fra. Hvis du bor i lejebolig, kan hovedrengøring af din lejlighed også være med til, at du får en større andel af dit depositum tilbage. Det kan også være, at du har brug for hjælp i forbindelse med en forårsrengøring eller om mandagen efter, at du har holdt en stor fest i weekenden.

  Størstedelen af vores private kunder laver en fast aftale med os om, at vi kommer typisk en gang om ugen og gør rent hos dem. På den måde slipper de selv for den daglige rengøring, men kan stadig nyde at have et dejligt, rent hjem.

  rengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud