Privat Rengøring København

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Grundig og billig rengøring i private hjem

  Har du som så mange andre en travl hverdag, hvor det kan være svært at nå de praktiske gøremål i hjemmet? Men har du samtidig behov for, at dit hjem er rent og hyggeligt?

  Så lad rengøringsselskabet Det Var Det Min Ven klare arbejdet for dig. Vi tilbyder privat rengøring i København og i en radius af 50 km fra centrum. Vi har meget tilfredse kunder, der roser vores omhyggelige og grundige rengøring. Desuden er vi blandt de absolut billigste på markedet. Miljøet går vi også op i, og vi bruger derfor økologiske rengøringsprodukter. Men har du selv rengøringsprodukter, som du ønsker, vi skal bruge, gør vi selvfølgelig også gerne det. Det afgørende for os er, at vi har glade og tilfredse kunder, og vi vil derfor så vidt som overhovedet muligt tilgodese vores kunders ønsker og behov.

  Pålidelighed er også et aspekt, som vi lægger stor vægt på. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til den tillid, som du viser os, ved at lukke os ind i dit hjem. Endvidere er det vigtigt for os, at rengøringen over tid og konsekvent forløber uden slinger i valsen.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Bestilling af rengøring

  På vores hjemmeside kan du lave en onlinebestilling på den rengøring, som netop du har brug for. Du skal blot oplyse, hvor mange timers rengøring, du har behov for, tidspunkt på dagen og interval. Har du særlige krav til rengøringen, vil vi selvfølgelig også gerne vide det. Derefter vil vi kontakte dig med henblik på at få en rengøringsaftale i stand. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores service.

  Har vi vakt din interesse, vil vi opfordre dig til at kontakte os for yderligere information. Det er helt uforpligtende at forhøre sig om mulighederne hos os.

  professionel kontorrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud