Privat rengøring Karlslunde

DVDMV står klar til at hjælpe dig med privat rengøring i Karlslunde!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Privatrengøring Karlslunde

  Skal du have hjælp med privat rengøring i Karlslunde? I en travl hverdag er det essentielt at have tid til at være sammen med de mennesker, vi holder af, men i den moderne verden er tid blevet en knap ressource – men du kan få mere af den, hvis du overlader rengøringen til Det Var Det Min Ven.

  Rengøring er en tidskrævende opgave, og det er de færreste, der for alvor sætter pris på at gøre rent. Faktisk foretrækker langt de fleste at lade støvsugeren stå og i stedet bruge timerne på mennesker. Eller på andre gøremål, der giver mere værdi. Dog skal hjemmet jo være rent, så hvad gør du?

  Vi foreslår, at du finder et professionelt og pålideligt rengøringsfirma. Og DVDMV  kan håndtere rengøringen af dit private hjem.

  Hos Det Var Det Min Ven arbejder vi hver dag på at give familier mere tid. Tid til hinanden, tid til alt det sjove og tid til de ting, der giver værdi i hverdagen. Det gør vi ved at overtage arbejdet med den tidskrævende rengøring. Og vi gør det på en måde, så du kan være tryg ved vores tilstedeværelse. Vi ved nemlig, at det kan være grænseoverskridende at invitere fremmede mennesker ind i sit hjem. Så har du brug for privat rengøring i Karlslunde, så er DVDMV det rette valg for dig.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  PRIVATRENGØRING I KARLSLUNDE – DU ER I TRYGGE HÆNDER

  Er du vant til at klare rengøringen på egen hånd? Er du usikker på at overlade arbejdet til mennesker, du ikke kender? Eller har du tidligere haft privat rengøring i Karlslunde, uden helt at føle, at det levede op til dine forventninger?

  Hos DVDMV forstår vi, at det er en følsom sag, når rengøringen og hjemmet skal overlades til andres hænder. Og derfor garanterer vi stor professionalisme og fuld tryghed. Vi har mange års erfaring med privatrengøring – i Karlslunde såvel som i andre byer på Sjælland – og vi går aldrig på kompromis med vores værdier. Vi passer på dine ejendele, som var det vores egne, og vi sørger for at gøre rent i selv den mindste krog.

  Vælger du DVDMV som dit rengøringsfirma, får du en fast tilknyttet rengøringsassistent. Derefter vil du som udgangspunkt møde den samme person hver gang. I fællesskab lægger I en rengøringsplan, som vi følger fra gang til gang. Også når der er afløsere. Så du ved altid, hvad vi gør rent, hvornår vi gør det og hvordan det foregår.

  På trods af planer er vi naturligvis fleksible. Det betyder, at du altid kan aflyse eller flytte en rengøringsaftale, så længe du følger vores aflysningspolitik.

  HOS DVDMV ER NØGLEORDET RESPEKT

  Hvis privat rengøring i Karlslunde skal være en god oplevelse, skal én ting være til stede – nemlig respekt. Respekt for arbejdet, naturligvis, men også respekt for dig som kunde. Respekt for dine ejendele og for dit hjem. Internt skal vi have respekt for hinanden, så du møder glade og smilende medarbejdere, og udadtil skal der være respekt for miljøet.

  Kort og godt er respekt nøgleordet og udgangspunktet for alt hvad vi gør. Og vi anvender udelukkende økologiske og miljøvenlige rengøringsprodukter. På den måde kan vi passe på hinanden. Så hverken du, din familie, vores medarbejdere eller miljøet udsættes unødigt for skadelige kemikalier i kampen mod støv, skidt og snavs.

  professionel kontorrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud