Privat Rengøring Vesterbro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ EFFEKTIV PRIVAT RENGØRING PÅ VESTERBRO TIL BILLIGE PRISER

  Har du et dejligt hjem på Vesterbro? Har du ikke tid til selv at gøre rent i hverdagen?

  Så kan du nemt og billigt bestille privat rengøring på Vesterbro hos det lille internationale rengøringsfirma; Det Var Det Min Ven. Hos os får du nogle af markedets absolut billigste priser. Og du kan hurtigt og nemt booke rengøringshjælp via vores hjemmeside. Vi har både privatkunder og erhvervskunder inden for en radius af ca. 50 km af København. Og når du booker i systemet, skal vælge privat og derefter timetal og tidspunkt. Så kommer vi og rengør dit hjem. Så vil det skinne og dufte, når du kommer hjem. Fordelen ved at vælge os er, at det, ud over den billige pris og høje kvalitet. Også er meget fleksibelt.

  Du vælger selv, om du kun har brug for os til at gøre rent en enkelt gang, eller om vi skal komme og rengøre dit hjem flere gange. Vi gør begge dele med stort engagement og effektivitet. Du kan få standardrengøring til en timepris på 315 kr. ekskl. moms, når vi anvender dine egne rengøringsmidler. Eller hvis du foretrækker, at vi medbringer vores egne økologiske rengøringsmidler, så er timeprisen 335 kr. ekskl. moms. Det er billigt sammenlignet med andre rengøringsfirmaer. Og du skal huske, at du kan trække rengøringshjælp fra i skat, når du har en faktura.

  afstøvning

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  DU KAN NEMT BOOKE GRUNDIG OG EFFEKTIV RENGØRING

  Vores bookingsystem på hjemmesiden gør det nemt og fleksibelt for dig at booke rengøringshjælp. Præcis når du har brug for det. For os er det vigtigste, at kunderne er glade og tilfredse.

  Vi vil derfor gå langt for at imødekomme dine behov. Ellers skræddersyer vi en løsning til dig, hvis der er brug for det. Vores professionelle personale er mødestabile og leverer en grundig og effektiv rengøring. Så du kan komme hjem og nyde resultatet.

  Vi tilbyder gerne en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål vedrørende vores rengøringsydelser. Eller hvis du har særlige ønsker til den rengøring, som skal udføres i dit hjem.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud