Privatrengøring Amager

DVDMV står klar til at hjælpe dig med privatrengøring på Amager!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  RENGØRING HOS PRIVATPERSONER PÅ AMAGER

  Har du brug for privatrengøring på Amager?

  Der kan være flere årsager til at du ikke har mulighed for selv at rengøre dit hjem. Heldigvis kan du få professionel hjælp hos DVDMV.

  Hos rengøringsfirmaet Det Var Det Min Ven, kan du få grundig og professionel hjælp til rengøringen i dit hjem. Vi har stor erfaring med rengøring, og har gennem årene gjort rent hos både private kunder, samt hos erhvervsfolk.

  Hvad enten du ønsker rengøring i dit hjem eller på dit kontor, har vi kompetencerne til at klare enhver type rengøringsopgave på Amager. Som noget nyt er vi begyndt at fokusere mere på rengøring for erhvervskunder, men det betyder ikke, at vi ikke længere tilbyder rengøring til private kunder.

  Med årene har vi haft mange forskellige kunder, herunder f.eks. ældre borgere, der ikke længere selv har overskuddet til at tage sig af rengøring, som jo kan være en stor opgave.

  Blandt vores kunder er også børnefamilier, der har en travl hverdag, og for hvem det måske er en udfordring at få det hele til at hænge sammen. Det er i situationer som denne, at Det Var Det Min Ven træder til.

  Privatrengøring med dig i fokus

  Kundens tilfredshed er det, der holder os i gang. Rengøring er ikke bare rengøring, men en væsentlig del af det at have det godt i de omgivelser, man befinder sig i. Er der ikke rent omkring dig, kan det påvirke både dit humør og dit helbred.

  Rengøring er ikke blot at køre en våd klud hen over møbler og gulve. Hos os vil du møde et professionelt team med stort kendskab inden for rengøringsmidler og teknikker, som samlet set giver dig et resultat, der ikke er til at sætte en finger på.

  Vi udfører altid vores arbejde med et smil – vi holder af vores arbejde og ved, at du vil holde af resultatet.

  professionel rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud