Privatrengøring Nivå

DVDMV står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for privat rengøring i Nivå!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Privat rengøring Nivå

  Bor du i Nivå, og føler at du godt kunne bruge hjælp med privat rengøring? Har du svært ved at finde tid til de huslige pligter, så lad os varetage rengøring af dit hjem. Hvad end du har brug for en fast aftale eller en enkelt rengøring er vi hos Det Var Det Min Ven altid klar.

  Når først hverdagens mange opgaver kører derudad, kan det være svært at finde tid til også at jagte nullermænd og snavsede gulve. Og det er heller ikke en mulighed at springe rengøringen over. I hvert fald ikke hver eneste gang. Så hvad gør du?

  En løsning på problemet kan være at investere i privat rengøring i Nivå hos Det Var Det Min Ven. Vi sætter en ære i at levere professionel rengøring. Og vi kommer ud i alle krogene, når først arbejdshandskerne er på.

  Er du nysgerrig, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Her kan vi fortælle dig, hvad vi kan hjælpe med. Og det er nemlig ikke så lidt endda. Vi tilretter den enkelte rengøringsplan efter kundens behov. Det betyder, at du kan få nøjagtigt den rengøringshjælp du har brug for. Og i det omfang, du måtte ønske det; dagligt, ugentligt eller månedligt.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  PRIVATRENGØRING I NIVÅ

  Har du altid håndteret rengøringen på egen hånd? Eller er du bare usikker på, hvad du reelt ønsker af hjælp? uanset hvad skal du ikke fortvivle. DVDMV udfører privat rengøring i Nivå, og vi forsøger hele tiden at imødegå de behov. Ligeledes tager vi altid hånd og de behov vi oplever undervejs i vores møde med kunderne. Og det betyder, at vi med sikkerhed har en løsning, der også passer dig.

  Som udgangspunkt omfatter privatrengøring følgende:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning af inventar
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse

  Listen er ikke udtømmende, så hvis du har brug for noget andet eller noget mere, så finder vi også ud af det. På samme måde er det dig, der bestemmer, om du ønsker at få besøg af rengøringsassistenten hver uge, hver anden uge eller blot en gang i måneden. Eller måske kun en enkelt gang i forbindelse med en særlig lejlighed.

  Hos DVDMV er kunden i fokus, og vi efterlader altid dit hjem skinnende rent, så du bliver glad og tilfreds.

  RESPEKT OG GENSIDIG TILLID ER UDGANGSPUNKTET

  Det kan være grænseoverskridende at invitere en fremmed rengøringsassistent ind i sit hjem. Og derfor bestræber vi os på at sende den samme medarbejder hver gang. Alle hos DVDMV arbejder desuden med udgangspunkt i samme nøgleord. Du vil derfor opleve ensartethed – også når der er afløsere.

  Nøgleordene er tillid og respekt.

  Som kunde viser du os stor tillid, når du åbner døren til privaten. Og det er viglade og stolte af. Den tillid værner vi om ved at udvise respekt både for dig og dine ejendele. Ligeledes viser vi også respekt for vores medarbejdere, så de trives. Og selvfølgelig viser vi også respekt for miljøet. Sidstnævnte kommer til udtryk i de rengøringsartikler, vi anvender. De er nemlig økologiske og miljøvenlige. Så hverken du, din familie, vores medarbejdere eller miljøet udsættes for farlige kemikalier i kampen for et rent hjem.

  Vil du høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail. Alternativt kan du booke din rengøringshjælp hurtigt og let her på siden.

  rengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud