Erhvervsrengøring

Her hos DVDMV er vi eksperter i erhvervsrengøring. Vi kan yde en grundig og pülidelig service. Stür dit firma og skal bruge nogen der kan klare erhvervsrengøringen, sü er du kommet til det rette sted.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ERHVERVSRENGØRING – GRUNDIG, STABIL OG PÅLIDELIG SERVICE

  Det Var Det Min Ven servicerer erhvervslivet med individuel erhvervsrengøring mülrettet kundens specifikke behov. Vi dÌkker Storkøbenhavn og omegn, og hos os gür kvalitetsrengøring og lave priser hünd i hünd.

  Kvalitet er altafgørende, nür det kommer til erhvervsrengøring, men kravene varierer fra person til person. Derfor kan det vÌre svÌrt at udarbejde en standardiseret rengøringsløsning, der passer til alle og enhver.

  Hos Det Var Det Min Ven har vi valgt at vende den udfordring på hovedet: Hvis det er svært at lave standardløsninger, hvad kan vi så gøre i stedet? – og svaret er enkelt: Individuel erhvervsrengøring.

  VÌlger du os som din samarbejdspartner, udvikler vi en rengøringsplan, der bygger pü dine specifikke behov. Det betyder, at du sÌtter kravene, og vi sørger for at leve op til dem. Det kan vi gøre, fordi ord som stabilitet og fleksibilitet er gennemgüende i hele organisationen. Vi arbejder med en smal ledelse, der har mange ürs erfaring fra rengøringsbranchen og en stabil medarbejderstab, der sÌtter pris pü at yde en god service hver dag.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. VĂŚlg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjÌlp i over 4 ür nu, og vi er imponeret over at de stadig formür at holde sü højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glÌde man für nür man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skÌndes) om at bruge weekenden pü at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris pĂĽ den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Vi skrÌddersyer en løsning til dig

  kontorrengøring

  TILLID OG GENSIDIG RESPEKT ER NØGLEORDENE

  Vores koncept bygger på individuelle rengøringsløsninger. Kundens fulde tilfredshed er naturligvis omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er en fast del af vores service. Når du overlader kontorlandskabet, ejendommen eller værkstedet til et rengøringsfirma, så stoler du 100% på de mennesker, der møder op på adressen. Erhvervsrengøring er langt hen ad vejen et spørgsmål om tillid, og netop derfor er det et af nøgleordene hos Det Var Det Min Ven. Vi bruger udelukkende dygtige medarbejdere med erfaring inden for rengøringsbranchen. Yderligere sørger for løbende efteruddannelse og forebyggelse af arbejdsrelaterede skader og lidelser hos vores medarbejdere. Så du kan stole på, at vi gør det bedste – både for dig og vores ansatte. Respekt for arbejde og mennesker Respekt er et andet af de nøgleord, der karakteriserer Det Var Det Min Ven. Respekt for kunden, respekt for hinanden og respekt for arbejdet. Det kommer til udtryk i en medarbejderstab, der trives indbyrdes og værdisætter deres arbejde hos os. Rent praktisk vil du bemærke respekten i forhold til de produkter, vi bruger, når vi gør rent. Økologiske og miljøvenlig produkter er uomtvisteligt et omdrejningspunkt i vores arbejde. Det er det af flere forskellige årsager, der alle tager udgangspunk i netop respekt. Vi respekterer dig og din virksomhed og ønsker ikke at skade indeklimaet. Ligeledes respekterer vi vores medarbejdere, og ønsker ikke at udsætte dem for farlige kemikalier. Dette kan også ses i vores respekt for miljøet. Vi ønsker ikke at skabe mere overlast end højest nødvendigt. Derfor bruger vi så vidt muligt økologiske og miljøvenlige produkter i vores rengøring.

  NEM BESTILLING

  Vi gør det nemt for dig at vÌre kunde hos DVDMV ApS

  PROFESSIONELLE

  Vores fokus er rettet mod at udvikle os hele tiden og give kunder den bedste oplevelse

  KRAV TIL VORES MEDARBEJDERE

  Vi stiller krav til vores medarbejdere. Derfor bruger vi god tid pĂĽ at ansĂŚtte de korrekte.

  TILFREDSE KUNDER

  Vi ønsker at samle pü tilfredse kunder.

  UNDGÅ ET DÅRLIGT INDEKLIMA

  Erhvervsrengøring – hvad enten det er hele ejendomme, kontorlandskaber eller produktionslokaler – kræver særlige kompetencer og en grundig uddannelse i specifikke faktorer. Vores medarbejdere er uddannede, og de bliver trænet i de opgaver, de skal varetage, så de kan løse dem effektivt hver gang. Du kan derfor roligt overlade rengøringsopgaverne til os.

  På de fleste arbejdspladser er rengøring et fælles ansvar i den forstand, at nogle områder kræver en indsats fra de ansatte. Prioriterer I den daglige rengøring korrekt – og overlader I de resterende opgaver til os – kan I få et sundt og rart indeklima. Dette øger produktiviteten og trivslen hos de ansatte, og skaber de bedste rammer for at kunne arbejde.

  Hvad er et dĂĽrligt indeklima?

  Men hvad karakteriserer et dårligt indeklima på arbejdspladsen? – og hvad kan I gøre for at forebygge det?

  Nür mange mennesker fÌrdes pü samme sted i mange timer, vil der uundgüeligt opstü büde rod og støv. Et højt indhold af støv i luften kan give symptomer som irritation i øjne, nÌse og luftveje.

  Ligesom disse er trÌthed, hovedpine og koncentrationsbesvÌr er et tilbagevendende problem i et dürligt indeklima. Den bedste müde at bekÌmpe støv i luften er grundig og jÌvnlig støvsugning, ligesom alle flader jÌvnligt skal tørres af.

  Samtidig er kemikalier, parfume og duftstoffer medvirkende til et dürligt indeklima, og derfor er det vigtigt med en god udluftning. Det er helt essentielt, at de rengøringsmidler der anvendes, ikke indeholder parfume eller andre skadelige kemiske stoffer.

  Som virksomhed kan I püvirke hinanden til indbyrdes at sørge for orden pü arbejdspladsen. Det efterlader büde et mere behageligt arbejdsrum, men det letter ogsü opgaven for rengøringspersonalet, nür de kommer for at løse deres del af opgaven.

  Hos Det Var Det Min Ven bruger vi miljøvenlige og økologiske rengøringsprodukter, sü vi ikke sÌtter dit og personalets velbefindende pü spil.

  Bliv ringet op

  Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   KAN PROFESSIONEL ERHVERVSRENGØRING BETALE SIG?

   Overvejer du, om det er lettere at overlade den daglige rengøring til dine egne ansatte? Det er ikke en god idÊ af flere ürsager: For det første er dine medarbejdere ikke ansat til at gøre rent. Og for det andet handler rengøring og indeklima om büde helbred, hygiejne og velvÌre, men ogsü om det signal du sender til dine kunder.

   Professionel erhvervsrengøring er en investering med mülbar effekt, og du bør derfor overlade opgaven til fagfolk. Nür støv, snavs, bakterier og allergener er vÌk, har du fÌrre smittekilder pü arbejdspladsen, og den gode hygiejne giver flere fordele, fx:

   – De ansatte bliver mindre syge og mere energiske

   – Mindre rod giver større arbejdsglæde og bedre koncentration

   – Du sender et signal om en sund virksomhed, der tager sig godt af sine ansatte

   Hos Det Var Det Min Ven tilrettelÌgger vi rengøringen i tÌt samarbejde med dig, og vi tager naturligvis højde for lovkrav, miljø, sundhed, velvÌre, sikkerhed og diskretion. Og vi kommer pü de tidspunkter, der forstyrrer det daglige arbejde mindst muligt.

   HVAD KOSTER RENGØRING TIL ERHVERV?

   Som professionelt rengøringsfirma mener vi, at kvaliteten af vores arbejde er det afgørende punkt for et godt samarbejde. Vi gür altid de ekstra skridt, der skal til for at løse en opgave til fuld tilfredshed. Men der er et andet punkt, der ogsü püvirker rengøringsoplevelsen, og det er naturligvis prisen.

   Det Var Det Min Ven tilbyder billig erhvervsrengøring. Og det gør vi, fordi vi mener, at med de rette folk, de rigtige produkter og en god indstilling er det muligt at lade kvalitet gü hünd i hünd med lave priser.

    Det ene udelukker ikke det andet, og selvom vi tilbyder billig erhvervsrengøring, gür vi aldrig pü kompromis med kvaliteten. Vi lever af tilfredse kunder, og vi sørger for, at der er fuldstÌndig rent, inden vi forlader din virksomhed.

   Vi tilbyder blandt andet:

   – Standard erhvervsrengøring efter individuel plan

   – Rengøring efter renovering

   – Flytterengøring

   Vi dÌkker hele Storkøbenhavn og de omkringliggende omrüder inden for en radius af 30 km. Og transporten er selvfølgelig inkluderet i prisen.

   Prisen er blandt de laveste – hvis ikke den laveste – på markedet for erhvervsrengøring. Og der er gode chancer for, at du kan spare nogle penge ved at vælge Det Var Det Min Ven som din faste samarbejdspartner på rengøringsfronten.

   Erhvervsrengøring

   BESTIL RENGØRING PÅ NETTET

   Der findes mange rengøringsfirmaer, der er büde pülidelige og effektive, sü hvad adskiller Det Var Det Min Ven fra alle de andre? 

   Hvis vi selv skal sige det, så er det vores online bookingsystem der er vores største styrke. Og det er også her, vi fjerner os fra vores kollegaer i branchen – vi gør det let, enkelt og ligetil at bestille rengøring.

   Nür du bestiller rengøring pü nettet, undgür du at havne i en telefonkø, og du skal ikke tilpasse din tid efter rengøringsfirmaets kontortid. Du bestiller, nür det passer dig. Alle tidspunkter af døgnet. Samtidig lader du dig ikke lokke af forskellige tiltag, men kan i stedet beslutte dig i ro og mag for, hvilken løsning der passer dig bedst.

   Bestilling over nettet

   Du kan booke os til at komme og gøre virksomheden ren en enkelt gang. Müske fordi dit eget rengøringspersonale holder ferie, eller fordi du gerne vil prøve Det Var Det Min Ven uden at lave en fast aftale med det samme. Du kan ogsü bestille en ordentlig omgang forürsrengøring for at fü ryddet de sidste rester af vinteren af vejen. Og hvis har behov for en efterürsrengøring 6 müneder senere, kan du booke os allerede nu.

   Leder du efter en fast rengøringsaftale, kan du ogsü bestille det pü nettet. Og ved du ikke helt, hvad du specifikt har brug for af antal timer m.m., sü kigger vi pü det første gang vi kommer. I samarbejde med dig, naturligvis.

   Bruger du vores online bookingsystem, bliver du guidet igennem fra ende til anden. Det eneste du skal vide pü forhünd er, hvor mange timer du har brug for. Og selvfølgeligt hvilket tidspunkt du ønsker, at vi skal komme. Nür du har indtastet firmanavn og adresse, er din bestilling klar, og vores folk møder op pü aftalt tid og sted.

   Ønsker du ikke at bestille rengøring pü nettet, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice pü tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail pü info@dvdmv.dk.

   Der findes ikke et enkelt svar pü spørgsmület om, hvor ofte der skal gøres rent i en erhvervsvirksomhed. Driver du en produktionsvirksomhed, sviner det sandsynligvis mere, end hvis du administrerer et kontorlandskab. Har du en fødevarevirksomhed, skal der gøres rent hver dag, og driver du en tandlÌgeklinik eller en lÌgeklinik er hyppig rengøring ogsü nødvendig.

   GrundlÌggende kan man sige, at arbejdsstedet skal holdes rent, sü der ikke opstür alvorlige gener for hverken personale, kunder, patienter eller klienter. Ifølge Arbejdstilsynet betyder det, at støv og snavs skal holdes pü et passende lavt niveau. Og for virksomheder, hvor hygiejne spiller en sÌrligt stor rolle, skal der tages sÌrlige hensyn i forbindelse med rengøringen.

   Kort sagt handler omfanget af rengøring af aktiviteterne i arbejdsrummene, og herunder ogsü de enkelte arbejdsprocesser og anvendte stoffer og materialer.

   Vil du vÌre sikker pü at overholde alle krav og samtidig sikre et godt indeklima for dine medarbejdere, anbefaler vi, at du udarbejder en rengøringsplan. Her beskrives, hvad der skal gøres rent i forbindelse med den løbende rengøring, men ogsü hvad der skal rengøres under hovedrengøringen. Vi hjÌlper dig med at udvikle en plan, der beskriver büde hvor ofte, der skal gøres rent, men ogsü hvilke metoder der skal bruges. Pü den müde kan du udnytte vores viden og kompetencer til at komme helt ud i krogene. Og du sikre dig et sundt arbejdsmiljø, hvor grundlaget for effektivitet og koncentration er i orden.

   VÌlger du Det Var Det Min Ven som din faste rengøringspartner, er det helt op til dig, hvor ofte vi skal komme. Vi tilbyder büde daglig rengøring, ugentlig rengøring eller hvis der eksempelvis skal gøres rent efter en personalefest eller en renovering.

   Som professionelt rengøringsfirma forstür vi, at diskretion er et vigtigt element, nür der skal lukkes udefrakommende rengøringspersonale inden for døren. Og vores medarbejdere lever naturligvis op til alle krav om diskretion.

   Grundighed er udgangspunktet for enhver rengøringsopgave, men fordi vi arbejder med mennesker, kan vi ikke garantere, at der ikke sker fejl eller misforstüelser. Hvad vi til gengÌld kan garantere, er, at hvis det sker, sü gør vi vores bedste for at tage hünd om det med det samme. Hos Det Var Det Min Ven für du en fast kontaktperson, sü du hurtigt og let kan fü fat i os, hvis behovet opstür.

   PrÌcision handler om mere end grundig rengøring. Det er et spørgsmül om at nü de aftalte opgaver inden for aftalt tid, og det gør vi. Oplever vi, at opgaverne med tiden kommer til at fylde mere end oprindeligt aftalt, tager vi en snak om at revidere rengøringsplanen. Du har derfor hele tiden har hünd i hanke med, hvor mange timer vi bruger i din virksomhed.

   Vi tilbyder blandt andet:

   – Daglig rengøring

   – Ugentlig rengøring

   – Hovedrengøring

   – Flytterengøring

   – Renoveringsrengøring

   – Enkeltstående rengøringsopgaver

   Er du i tvivl om, hvor vidt vi kan løse din opgave, sü skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til kundeservice pü tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail pü info@dvdmv.dk. Ved du allerede, hvad du har brug for, kan du benytte vores online bookingsystem til at bestille erhvervsrengøring hos os.

   Som udgangspunkt er der ikke noget, der hedder en standardløsning, nür det kommer til erhvervsrengøring hos Det Var Det Min Ven. Vi mülretter rengøringsplanen til den enkelte virksomhed. Der tages højde for specifikke krav og behov, og sü du für lige prÌcis den pakkeløsning, du har brug for.

   Nür det er sagt, sü er der naturligvis opgaver, der altid gür igen. For eksempel gør vi følgende hver gang, vi kommer:

   – Tømmer skrald

   – Støvsuger alle gulve og tæpper

   – Vaske alle hårde gulve

   – Fjerner spindelvæv

   – Tørrer alle flader af

   – Tørrer computerskærme af

   – Tørrer bord- og stoleben af

   – Rengør køkken og badeværelse

   Pü klinikker har vi ekstra fokus pü rengøring af overflader, gulve og dørhündtag, og vi har den fornødne viden til at vedligeholde hygiejnen. Pü denne müde kan büde medarbejdere og patienter føle sig i trygge hÌnder.

   Har du yderligere behov, inkluderer vi det i rengøringsplanen, som vi udvikler i tæt samarbejde med dig. Det foregår ved at vi – den første gang vi kommer hos dig – kortlægger dine behov for at sikre, at vi kommer ud i alle krogene. Du får på denne måde en skinnede ren virksomhed rengjort efter dine standarder. Herefter udarbejder vi en ugentlig plan, der tydeligt indikerer tidsforbruget, så du ved præcis, hvad du skal betale for vores arbejde.

   Hos Det Var Det Min Ven udfører vi erhvervsrengøring hos büde smü, mellemstore og store virksomheder, ligesom vi har faste aftaler med foreninger og institutioner. Uanset størrelsen pü din virksomhed udarbejder vi en fast rengøringsplan, der passer til dine behov, sü du für den rette rengøring hver gang.

   Leder du efter et rengøringsfirma, der tilbyder hovedrengøring, flytterengøring eller renoveringsrengøring, klarer vi ogsü den. Løbende rengøring er ikke et krav, og hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjÌlpe dig, sü kontakt os endelig. Indimellem kan det vÌre rart med en personlig samtale med en ansat fra kundeservice. Og hvis du ikke har behov for det, kan du bruge vores online bookingsystem til at bestille rengøring pü en specifik adresse og pü et specifikt klokkeslÌt.

   Du får det præcis, som du vil have det med Det Var Det Min Ven, og vores store fleksibilitet.  Kombinationen af grundighed og lave priser – er en af de styrker, der for mange københavnske virksomheder gør os til det oplagte valg af rengøringspartner.

   Vil du høre mere om vores services, eller ønsker du at tale med en medarbejder, sü kontakt kundeservice pü tlf. +45 91 40 80 91. Du er ogsü velkommen til at sende en mail pü info@dvdmv.dk, sü vender vi tilbage med et svar sü hurtigt som overhovedet muligt.

   Udgangspunktet for Det Var Det Min Ven var et reelt ønske om at hjælpe familier med at forene arbejdsliv og pligter i hjemmet. Og privatrengøring blev første skridt på vejen mod en professionel rengøringsvirksomhed. Med tiden har opgaverne ændret sig, og i dag tilbyder vi både privatrengøring og erhvervsrengøring – og vores fokusområde er sidstnævnte.

   Vi har adresse pü Strandgade 4A i København, og vi servicerer kunder i hele Storkøbenhavn samt i en omkreds af 50 km fra byen. Vi kører büde nord, vest og syd for hovedstaden. De mange ruter, vores medarbejdere har, gør det muligt at passe din virksomhed ind pü de dage, hvor du har behov for professionel erhvervsrengøring.

   Vores mül er at tilbyde hver enkelt kunde en individuel rengøringsløsning af højeste kvalitet. Det kan vi gøre, fordi vores medarbejdere er trofaste og professionelle, og de arbejder upüklageligt og effektivt hver eneste gang.

   Der er flere fordele ved at vĂŚlge Det Var Det Min Ven som din faste samarbejdspartner:

   – Du får grundig rengøring efter dine ønsker.

   – Du møder et engageret og smilende personale.

   – Du får effektiv erhvervsrengøring til en favorabel pris.

   – Du får stor fleksibilitet og medbestemmelse, så vi ikke forstyrrer arbejdsgangen.

   – Du får garanti for en god service og en høj kvalitet.

   – Du får en professionel samarbejdspartner.

   Al vores arbejde udføres omhyggeligt og med stor professionalisme og altid med et smil og viljen til at samarbejde. Vi er übne for dine forslag og idÊer, og vi indretter rengøringsplanen, sü den passer til dine ønsker og behov.

   HVORFOR SKAL DU VÆLGE DET VAR DET MIN VEN?

   Nür det kommer til at finde den rette samarbejdspartner til at varetage erhvervsrengøringen i din virksomhed, er det helt store spørgsmül selvfølgelig, hvorfor du skal vÌlge os. Og det vil vi gerne give et bud pü.

   Vi har allerede nu en lang række af tilfredse erhvervskunder i Københavnsområdet. Og hver og én kan skrive under på, at vi altid løser vores opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der sker naturligvis fejl – sådan er det, når man arbejder med mennesker – men når det sker, så løser vi dem på en måde, så alle bliver tilfredse med udfaldet.

   Det Var Det Min Ven arbejder hurtigt og effektivt, og vi har en pülidelig medarbejderstab, der trives i organisationen.  Du vil altid møde et smilende og serviceminded personale pü gangene i din virksomhed.

    

   Hele pakken

   NĂĽr du vĂŚlger Det Var Det Min Ven, fĂĽr du blandt andet:

   – Høj kvalitet for få penge.

   – Stor fleksibilitet tilpasset dine behov.

   – God kundeservice og et smilende rengøringspersonale.

   – Mulighed for online bestilling.

   Vi sÌtter en Ìre i at udføre vores arbejde med stor prÌcision og efter aftale. Du kan derfor regne med, at vi kun bruger den tid, der er afsat. Har du behov for det, hjÌlper vi gerne med en tilbagevendende gennemgang af rengøringsplanen. Denne vil hele tiden blive opdateret og tilpasset arbejdspladsen specifikke behov. Eksempelvis kan det vÌre nødvendigt med oftere støvsugning og gulvvask i vinterhalvüret, mens sommerhalvüret kan krÌve hyppigere afstøvning og støvsugning for at undgü allergener.

   VÌlger du os som din rengøringspartner, für du en skinnende ren virksomhed, der fungerer for medarbejderne, og som giver dine kunder et professionelt indtryk.

   rengøring

   Byer vi rengøre i, indtil videre

   Indhent et tilbud