Privat Rengøring Frederiksberg

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL PRIVAT RENGØRING PÅ FREDERIKSBERG TIL BILLIGE PRISER

  Bor du på Frederiksberg, og har du for travlt til at gøre rent i dit hjem til hverdag? Så kan du til en meget billig pris booke privat rengøring på Frederiksberg hos rengøringsfirmaet Det Var Det Min Ven.

  Det koster kun 305 kr. i timen ekskl. moms at få professionel rengøringshjælp i dit hjem. Hvis du foretrækker, at vi medbringer vores egne økologiske rengøringsmidler i stedet for at bruge dine egne, når vi gør rent i dit hjem, så koster det 335 kr. i timen ekskl. moms.

  Standardrengøringen omfatter, at vi tørrer støv af, støvsuger, vasker gulve samt foretager en grundig rengøring af køkken og badeværelse.

  Hvis du ønsker, at vi påtager os ekstra opgaver som f.eks. rengøring af køleskab, strygning af f.eks. tøj eller sengelinned eller vinduespudsning, så klarer vi også effektivt det.

  Vores professionelle rengøringspersonale er grundige og pålidelige, og vi garanterer, at opgaverne bliver udført i det aftalte tidsrum.

   Og dit kommer hjem til et rent og velduftende hjem.

  Vi har en forsikring hos IF Forsikring, hvis noget ved et uheld går i stykker, men vi er meget forsigtige og omhyggelige med dine ting. Husk, også at du kan trække rengøringshjælp fra i skat.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM BOOKING AF PRIVAT RENGØRINGSHJÆLP NÅR DET PASSER DIG

  Du kan nemt gå online og booke privat rengøring på Frederiksberg via hjemmesiden. Du kan vælge mellem privat og erhverv, og der skal du så vælge privat samt timeantal og tidspunkt. Så sender vi vores dygtige rengøringspersonale hen til din bolig til det aftalte tidspunkt. Du vælge selv, om du ønsker en engangsydelse eller om du vil indgå en fast aftale om f.eks. ugentlig eller månedlig rengøring af dit hjem.

  Det Var Det Min Ven har firmaadresse i København, og kundekredsen omfatter både privatkunder og erhvervskunder i en radius af 50 km af København. For os er tilfredse kunder det vigtigste, og i dialog med dig skræddersyr vi gerne den løsning, som passer præcis til dine behov.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud