Privat rengøring Kokkedal

DVDMV står klar til at hjælpe dig med privat rengøring i Kokkedal!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hjælp til privat rengøring Kokkedal

  Bor du i Kokkedal, og har brug for privat rengøring? Det kan være svært at få de huslige pligter til at gå op i en højere enhed. Især når der også skal være tid til alt det sjove. Med privat rengøringshjælp fra Det Var Det Min Ven, kan du få mere tid til de ting, der giver værdi.

  Rengøring tager tid. Og jagten på skidt, snavs og støv kan synes uendelig. Derfor er det også en stor lettelse at slippe støvsugeren og overlade arbejdet til andre. For eksempel til et professionelt rengøringsfirma som Det Var Det Min Ven (DVDMV).

  Hos DVDMV arbejder vi hver dag på at give vores kunder mere tid ved at fjerne rengøringsbyrden fra deres skuldre. Det er enkelt og let, fordi vores medarbejdere er uddannet til arbejdet. Og vi sætter en ære i at hjælpe på en måde, der passer ind i hverdagens gøremål.

  Finder du det grænseoverskridende at invitere en rengøringsassistent ind i dit hjem, forstår vi dig godt. Det er en følsom sag at åbne døren til privaten, men vi garanterer dig stor professionalisme og fuld tryghed. Vi passer på dit hjem og dine ejendele, som var det vores egne.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  PRIVATRENGØRING I KOKKEDAL EFTER DINE ØNSKER

  Bor du i Kokkedal eller omegn og har brug for privat rengøring? Hos DVDMV har du mulighed for at få hjælp hver uge, hver anden uge eller måske kun en gang i måneden. Eller er der en enkeltstående begivenhed, du har brug for rengøringshjælp til? Uanset hvad du måtte have af behov for privat rengøring i Kokkedal, kan vi hjælpe dig. Og vi tilrettelægger arbejdet, så det passer ind i din dagligdag.

  Grundlæggende dækker privat rengøring i Kokkedal over følgende:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning af inventar
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse

  Har du brug for andet og mere, finder vi ud af det. Den første gang du får besøg af en rengøringsassistent fra DVDMV, planlægger I nemlig i fællesskab, hvordan rengøringsplanen skal se ud. På den måde får du tilpasset rengøringen til dine behov. Og du vil altid vide, hvad du kan forvente og hvornår. Og vi efterlader selvfølgelig dit hjem skinnende rent, så du bliver glad og tilfreds hver gang.

  Når det er sagt, så er vi naturligvis fleksible, og det betyder, at du altid har mulighed for at aflyse en rengøring eller flytte den til en anden dag. Så længe du følger vores aflysningspolitik.

  Respekt og gensidig tillid

  Det er vigtigt for os, at privatrengøring bliver en god oplevelse for kunden, og derfor har vi nedfældet en række nøgleord, der danner udgangspunkt for ethvert samarbejde – nemlig tillid, respekt og dialog.

  Vi er stolte af den tillid, du viser os, når du lukker os ind i dit hjem, og vi værner om den med stor ære. Dialogen er essentiel for ethvert godt samarbejde, og derfor starter vi altid en ny opgave med en god dialog, hvor vi taler om dine ønsker og behov – og vi fastholder den gode kommunikation sideløbende med arbejdet, så vi hele tiden kan revidere og optimere rengøringsplanen.

  Sidst men ikke mindst er der respekten. Respekt for dig som kunde, respekt for vores medarbejderes trivsel og ikke mindst respekt for miljøet – sidstnævnte værner vi om ved udelukkende at bruge økologiske og miljøvenlige rengøringsartikler.

  professionel kontorrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud