Privat Rengøring Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BILLIG ONLINE- BESTILLING AF PRIVAT RENGØRING PÅ NØRREBRO

  Søger du et rengøringsfirma til privat rengøring på Nørrebro? Ønsker du også at dette firma har billige priser? Hvis dette er vigtigt for dig, så er Det Var Det Min Ven et oplagt valg. Vi er et lille internationalt rengøringsfirma i København, som kan tilbyde dig privat rengøring på Nørrebro til nogle af de laveste priser på markedet. Vores dygtige og professionelle rengøringspersonale arbejder grundigt og effektivt. Samtidig tager de selvfølgelig  hensyn til ting, møbler og andet inventar. Så du skal ikke være bekymret for, at noget går i stykker.  Hvis der alligevel sker et uheld, så har vi en forsikring hos IF Forsikring. Du kan desuden trække rengøringshjælp fra i skat, når du har en faktura.

  Du vælger selv, om vi skal bruge dine rengøringsmidler. Og så kan du få standardrengøring til 305 kr. i timen inkl. moms. Vi kan også tage vores egne økologiske rengøringsmidler med, og så koster det 335 kr. for en standardrengøring. Du får afstøvning af inventar og tv, støvsugning, gulvvask og grundig rengøring af både køkken og badeværelse for pengene.

  Du kan også altid bestille ekstra ydelser. Hvis du gerne vil have dit køleskab rengjort, strøget dit tøj eller sengelinned. Eller foretaget en grundig hovedrengøring af hele dit hjem.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM BESTILLING AF RENGØRING OG GOD PERSONLIG SERVICE

  Vi har gjort det nemt for dig at bestille rengøring via vores hjemmeside. I bookingsystemet kan du vælge mellem privat og erhverv. Der skal du selvfølgelig vælge privat, hvorefter du kan vælge timeantal og det tidspunkt, hvor du ønsker, at vi skal komme og gøre rent i din bolig. Vores rengøringsfolk er mødestabile og udfører den aftalte rengøring i det aftalte tidsrum. Du kan glæde dig over at komme hjem til et dejligt velduftende og skinnende rent hjem. Og vi kommer gerne igen.

  For os er det allervigtigste, at kunderne er tilfredse. Vi tager gerne en dialog med dig om dine behov for rengøringshjælp og skræddersyr en løsning. Ligesom du også fleksibelt kan bestille den rengøring, du har brug for, når det passer dig.

  professionel kontorrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud