Erhvervsrengøring Frederiksberg

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til at udføre erhvervsrengøring på Frederiksberg, så tilbyder Det Var Det Min Ven alt, hvad du har brug for inden for erhvervsrengøring. Og til nogle af de absolut billigste priser på markedet. Vi er en lille international virksomhed, der leverer kvalitetsrengøring til både erhvervskunder og privatkunder i en radius af 50 km af København.

Vores professionelle og kompetente personale udfører alle rengøringsopgaver grundigt og effektivt. Feks. kontorlokaler, lagerrum, kantine og toiletter. Så kan I til hverdag udføre jeres arbejdsopgaver i rene og sunde omgivelser, hvilket betyder, at arbejdsmiljøet bliver meget bedre.

Så søger du et professionelt og erfarent rengøringsfirma på Frederiksberg, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL BILLIG ERHVERVSRENGØRING PÅ FREDERIKSBERG

  Vælger I os som rengøringsfirma, kan I bestille engangsydelser. Det vil sige rengøring en enkelt gang. Ligeledes kan vi lave en fast aftale om, at vi kommer og gør rent hos jer det antal gange om ugen eller måneden, I ønsker det. Vi skræddersyr gerne en rengøringsløsning, der passer til jeres behov. Som udgangspunkt kan standardrengøring fås til en billig pris på 315 kr. i timen ekskl. moms, hvis vi anvender rengøringsmidler, som I selv har købt. Hvis I ønsker, at vi skal bruge vores egne økologiske rengøringsmidler, så koster det 335. kr. i timen ekskl. moms. 

  Med en standardrengøring får I støvaftørring af f.eks. skriveborde og reoler på kontoret, støvsugning, gulvvask samt grundig rengøring af toiletter og køkken. I kan altid bestille ekstra ydelser som f.eks. trappevask, vinduespudsning eller strygning.

  Vi yder også andre former for rengøring på Frederiksberg, så kontakt os, så finder vi en løsning.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM BOOKING OG GOD KUNDESERVICE - RENGØRING FREDERIKSBERG

  Vi ønsker at gøre det nemt for jer at bestilling erhvervsrengøring online, så I skal blot klikke på erhverv på hjemmesiden. Dernæst vælger I timeantal og tidspunkt. Så kommer vores dygtige personale til det aftalte tidspunkt og udfører de opgaver, vi har aftalt. Alle vores medarbejdere er stabile og pålidelige, og vi stræber altid efter at yde den bedste service og gøre vores kunder glade. Vi har haft mange rengøringsopgaver på Frederiksberg, og vi kan også hjælpe dig!

  I er altid velkomne til at kontakte os på e-mail info@dvdmv.dk, telefonnummer 91 40 80 91, eller ved personlig henvendelse for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

  Erhvervsrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud