Erhvervsrengøring Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  PROFESSIONEL ERHVERVSRENGØRING PÅ NØRREBRO TIL BILLIGE PRISER

  Har du en virksomhed eller butik på Nørrebro? Søger I et professionelt rengøringsfirma til den daglige, ugentlige, månedlige rengøring? Eller måske hjælp med en hovedrengøring? Så tilbyder Det Var Det Min Ven erhvervsrengøring på Nørrebro til nogle af de allerbilligste priser på markedet. 

  Vi er et lille internationalt rengøringsfirma med adresse i København. Vi har erhvervskunder og privatkunder i en radius af ca. 50 km. af København. 

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Og vi bestræber os på hele tiden at tilbyde den bedste rengøring til så billige priser som muligt.

   

  Erhvervsrengøring på Nørrebro der passer til dine behov

   

  Vi har en professionelt, kompetent og erfarent personale ansat. Holdet er grundigt og effektivt udfører de rengøringsopgaver, som vi har aftalt med vores kunder. Vi sætter kundernes behov i centrum. Ved at indgå i dialog med kunden finder vi den løsning, som passer bedst til kundens behov og situation.

  Prisen på standardrengøring er fra 315 kr. i timen ekskl. moms, når det er kundernes egne rengøringsmidler, som anvendes. Vi medbringer også gerne vores egne, økologiske rengøringsmidler, og så koster det 335 kr. i timen ekskl. moms.

  Du kan nemt bestille den type rengøring, du har brug for i vores bookingsystem på hjemmesiden. Du klikker blot på erhverv, og så vælger du timetal og tidspunkt, og så kommer vi og løser opgaven effektivt og med et smil.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  BILLIG KVALITETSRENGØRING FORBEDRER ARBEJDSMILJØET

  På alle arbejdspladser er den daglige eller ugentlige rengøring vigtig for medarbejdernes trivsel. Det går ud over arbejdsmiljøet, hvis butikslokaler, kontorlokaler, mødelokaler eller lagerrum er uhumske og støvede. Eller hvis toiletter og køkken ikke bliver rengjort.

  Med os som rengøringspartner får I erhvervsrengøring af høj kvalitet. Og I kan glæde jer over de rene og velduftende butikslokaler eller kontorlokaler, når vi har udført vores arbejde. 

  Ønsker du gerne høre mere om den erhvervsrengøring, som vi kan tilbyde din butik eller virksomhed på Nørrebro? Kontakt os og fortæl om dine behov. Så tager vi en uforpligtende samtale om den bedste løsning til din arbejdsplads.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud