Erhvervsrengøring i København

Det Var Det Min Ven er et rengøringsfirma i København, der har mange tilfredse kunder. Vi roses til skyerne af vores kunder og har desuden de absolut billigste priser på markedet. For at skabe gode relationer til vores kunder, lægger vi vægt på en god dialog, så vi kan indkredse netop dine og dit firmas rengøringsbehov. Det er forudsætningen for, at vi kan tilbyde dig den rette rengøring, timetal og pris.

Så står du og mangler et yderst kompetent rengøringsfirma i København? Så kontakt os, og lade os bevise hvorfor vi skal være dit faste rengøringsfirma.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BILLIG OG GRUNDIG ERHVERVSRENGØRING I KØBENHAVN OG OMEGN

   Vi er meget grundige og omhyggelige, når vi gør rent. Vi sætter en ære i hurtigt og effektivt at give den absolut bedste rengøring. Pålidelighed er også vigtigt for os. Du skal som kunde kunne stole på, at rengøringsassistenten møder op hver eneste dag og udfører sit arbejde, så du og din kollegaer kan koncentrere jer om jeres arbejde i et rent miljø. Vores egne rengøringsprodukter er økologiske, eftersom vi gerne vil passe på miljøet. Men har du selv nogle rengøringsprodukter stående, som du ønsker, at vi skal bruge, kan vi også gøre det.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Kontakt os i dag, og lad os vise hvorfor vi skal være dit faste rengøringsfirma i København

  Har du behov for erhvervsrengøring i København eller i en 50 km’s radius fra København, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan bestille rengøringen online og informere om den type af rengøring, du ønsker, antal timer og det ønskede tidspunkt for rengøringen. Efterfølgende vil vi så kontakte dig med et godt tilbud. Vi yder også andre former for rengøring i København, så kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

  Du kan også skrive til os på e-mail: info@dvdmv.dk, eller ringe til os på tlf. 91 40 80 91. Ønsker du at se anbefalinger fra vores kunder, kan vi også fremvise dem. Tag kontakt for en uforpligtende samtale, og lad os skræddersy et godt tilbud til din virksomhed. Vi vi gøre vores yderste for at yde en rigtig god service.

  En god rengøring er forudsætningen for et behageligt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan trives. Vi sørger for en høj rengøringsstandard. Ønsker du rengøring i København, så kontakt os i dag.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud