Erhvervsrengøring Herlev

Det Var Det Min Ven yder den måske bedste erhvervsrengøring i Herlev. Vi har i hvert fald mange glade kunder, der bliver ved med at booke os og anbefale os til andre. Vores værdier og erfaring spiller meget ind her. Hvilket sikrer, at du som kunde får en yderst effektiv og grundig rengøring, hver gang.

Når I vælger os til jeres opgave, får I et fast team eller en fast rengøringsassistent. Det garanterer jer sikkerhed og stabilitet til jeres erhvervsrengøring i Herlev. Så hvis du mangler et kompetent og erfarent rengøringsfirma til din erhvervsrengøring i Herlev, så kontakt os i dag. Så finder vi en løsning der passer jer.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Effektiv og grundig erhvervsrengøring i Herlev

  Vi har mange kunder rundt omkring i Storkøbenhavn, Nordsjælland og København. Herlev er et af de steder vi meget gerne kommer, da det er en hyggelig by og menneskerne altid møder en med et smil. Vi vil derfor meget gerne varetage din erhvervsrengøring i Herlev.

  Vores fokuspunkter er, grundighed, kvalitet og effektivitet. Vi finder sammen en løsning der passer til jeres behov, da der kan være nogle specielle behov for hver enkelt virksomhed. Det kan være antal dage om ugen, specielle rum eller noget helt tredje, uanset hvad kan vi klare opgaven. Det er essentielt for jeres medarbejder at der jævnligt bliver gjort rent, så der er et ordentligt indeklima og medarbejderne ikke bliver syge bl.a.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Hvad koster erhvervsrengøring i Herlev?

  Det kommer meget an på hvilken type opgave og omfanget af opgaven. Hvis det er en restaurant skal det gøres hver dag. Er der tale om en klinik skal der rengøres på en speciel måde, og hvis det omhandler et kontor kan det måske nøjes med 2-3 gange om ugen. 

  Så på de måde er det svært at angive en fast pris på alle opgaver. Vi kan dog sige at vi langt fra er de dyreste på markedet, til gen gæld er vores rengøring helt i top!

  Kommunikation og service er essentielt for et godt samarbejde

  Det er vigtigt at vores dialog er god, og vi er enige om hvad der skal ske. På den måde får du det resultat du ønsker, og vi ved hvilke ting der skal tages højde for. Derfor sørger vi altid for at alt er på plads i vores aftaler, således at der ikke opstår problemer.

  Erhvervsrengøring

  Kontakt os i dag og få byens, måske bedste erhvervsrengøring i Herlev

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning der passer dig. Du kan udfylde vores kontaktformular, ringe til os på 91 40 80 91 eller skrive til os på info@dvdmv.dk, så finder vi en løsning til dig.

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud