Erhvervsrengøring Amager

Bor du på Amager og har brug for rengøring? Så er vi hos DetVarDetMinVen (DVDMV) altid klar til give et godt tilbud på erhvervsrengøring på Amager. Vi tilbyder rengøring både for privatpersoner, men i høj grad også for erhverv. Hos DVDMV giver vi garanti for, at vi efterlader dit hjem eller din virksomhed flot og rent hver gang. 

Vi leverer altid et topprofessionel stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker. Vores rengøringsteam er super erfarent, og ved hvad der skal til, og ved hvor essentielt det er, at kunden og kundens behov altid er i fokus.

Så kontakt os allerede i dag, og lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være dit faste rengøringsfirma på Amager.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Alle former for rengøring på Amager

  Selvom der står Erhvervsrengøring Amager, så kontakt os gerne, uanset om du bor i Dragør, Kastrup, Tårnby, i Ørestaden eller i Sundby. Så kommer vi gerne med et tilbud til din rengøringsopgave. For os er det afgørende, at vores kunder er glade for vores rengøring, og har lyst til at bruge os igen og igen. Vi yder også andre former for rengøring på Amager. Så du er meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

  Har du enkeltstående opgaver, så udfører vi også meget gerne disse. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med en flytning, efter en fest eller hvis du netop har overtaget et nyt lokale eller en ny bolig. Lige meget hvilke opgaver vi får, så er vi altid engageret. Og vi sørger for at vores kunder får en god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

  Amager er et sted med mange forskellige kundegrupper. Men hos DVDMV har vi stor erfaring med både rengøring for ældre, for handicappet, for travle børnefamilier. Ligeledes har vi også erfaring med små erhverv, som der findes rigtig mange af på netop Amager. Vi ved hvad, der kræves af de forskellige kundegrupper. Og vi er parat til at opfylde disse krav.

  Det er super let at bestille din rengøring her på siden. Du skal blot angive om du har brug for rengøring i forbindelse med dit erhverv, eller om der er tale om privatrengøring.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM BESTILLING

  Vi gør det nemt for dig at være kunde hos DVDMV ApS

  PROFESSIONELLE

  Vores fokus er rettet mod at udvikle os hele tiden og give kunder den bedste oplevelse

  KRAV TIL VORES MEDARBEJDERE

  Vi stiller krav til vores medarbejdere. Derfor bruger vi god tid på at ansætte de korrekte.

  TILFREDSE KUNDER

  Vi ønsker at samle på tilfredse kunder.

  Professionel rengøring Amager

  Når det kommer til at finde den rette samarbejdspartner til at varetage erhvervsrengøringen i din virksomhed, er der et stort spørgsmål der skal besvares. Hvorfor du skal vælge os? Det vil vi gerne give et bud på. Vi har rengørings aftaler på Amager, og vi er derfor kendt i området. 

  Vi har allerede nu en lang række af tilfredse erhvervskunder i Københavnsområdet. Hver og én kan de skrive under på, at vi altid løser vores opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der sker naturligvis fejl. Sådan er det, når man arbejder med mennesker. Når dette sker, så løser vi dem på en måde, så alle bliver tilfredse med udfaldet.

  Det Var Det Min Ven arbejder hurtigt og effektivt, og vi har en pålidelig medarbejderstab, der trives i organisationen og har erfaring med erhvervsrengøring. Du bliver altid mødt af et smilende og serviceminded personale på gangene i din virksomhed. Hvis vi vel at mærke er der, mens du er. Det er nemlig op til dig, om der skal gøres rent, inden personalet møder, eller mens arbejdet finder sted. Er sidstnævnte tilfældet, finder vi naturligvis en løsning, der forstyrrer mindst muligt.

   

  Når du vælger Det Var Det Min Ven, får du blandt andet:

  – Høj kvalitet for få penge.

  – Stor fleksibilitet tilpasset dine behov.

  – God kundeservice og et smilende rengøringspersonale.

  – Mulighed for online bestilling.

  Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med stor præcision og efter aftale. Du kan derfor regne med, at vi kun bruger den tid, der er afsat. Har du behov for det, hjælper vi gerne med en tilbagevendende gennemgang af rengøringsplanen. Den vil hele tiden blive opdateret og tilpasset arbejdspladsen specifikke behov. Eksempelvis kan det være nødvendigt med oftere støvsugning og gulvvask i vinterhalvåret, mens sommerhalvåret kan kræve hyppigere afstøvning og støvsugning for at undgå allergener.

  Vælger du os som din rengøringspartner til din erhvervsrengøring, får du en skinnende ren virksomhed. Denne kan være med til at skabe bedre ramme for medarbejderne, og vil give dine kunder et professionelt indtryk.

  Vi har mange års erfaring med rengøring på Amager, og vi vil også gerne varetage din virksomhed. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for jer!

  Kontakt os allerede i dag, og lad os bevise hvorfor vi skal være dit faste rengøringsfirma på Amager

  Har du behov for hjælp med erhversrengøring på Amager, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Fortæl os om din virksomhed og dine behov, så udformer vi hurtigst muligt en rengøringsplan der passer og tilfredsstiller dine ønsker

  rengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud