Erhvervsrengøring Ballerup

Det Var Det Min Ven ApS står klar til at hjælpe jer med erhvervsrengøringen i Ballerup. Vi har mange års erfaring inden for området, hvor vi med garanti kan hjælpe jer med en professionel rengøring af jeres erhvervsmål. Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning der passer jer.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionel erhvervsrengøring i Ballerup

  Vi har i mange år leveret erhvervsrengøring i Ballerup og omegn. I løbet af de mange år har vi fundet ud af, at ikke én kunde er ens. Der er forskellige krav afhængigt af virksomheden og branchen. Derfor tilbyder vi ikke nogen standardløsninger, men derimod kun skræddersyede løsninger der passer til lige præcis jeres behov.

  Vælger i os som jeres foretrukne samarbejdspartner, kan vi garantere jer for, at I får udviklet en rengøringsplan, der passer præcist til jeres ønsker og behov. Dette gør vi, fordi fleksibilitet er et af vores primære nøgleord, når vi udfører vores arbejde. Med vores store ekspertise i rengøringsbranchen og en stabil medarbejderstab er vi sikker på, at vi kan yde en god service for jer, hver gang.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Professionel Erhvervsrengøring Ballerup

  Vi yder primært erhvervsrengøring og har kunder i Ballerup, det betyder ikke, at vi ikke har plads til dig og din virksomhed. Vi sørger bl.a. for:

  – Tømme skraldespandene

  – Støvsuge alle gulve og tæppe

  – Vaske alle hårde gulve

  – Fjerne spindelvæv

  – Tørre alle flader af

  – Tørre computerskærme af

  – Tørre stole- og bordben af

  – Rengøre køkkenet

  – Rengøre toiletterne

  Bare rolig, står din opgave(r) ikke ovenfor? Så klarer vi også den. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen en løsning der passer dig. Vi vil gerne være dit faste rengøringsfirma i Ballerup.

  Erhvervsrengøring
  Erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring i Ballerup efter dine behov

  Noget af det vi har allerstørst fokus på i vores virksomhed, er vores grundighed og gode service. Begge disse ting kommer til udtryk, når vi udfører erhvervsrengøring i Ballerup. Vores skræddersyede løsninger er med til at sætte høje standarder for vores service. Hvad end det drejer sig om kontoret, værkstedet eller noget helt tredje.

  Når I overlader erhvervsrengøring til os, så stoler I 100% på, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde, samt at vi opfører os pænt. Derfor handler det langt hen ad vejen om tillid, og netop dette er også en af de andre nøgleord for os. Vi har udelukkende erfarne og dygtige medarbejdere ansat i vores virksomhed, som alle har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Derudover sørger vi for at efteruddanne dem, så vi altid kan levere den bedst mulige service til jer.

  Få bedre indeklima med erhvervsrengøring

  I tænker måske at rengøring bare er rengøring. Men det er det ikke. God og grundig erhvervsrengøring er med til at hjælpe på arbejdsmoralen, og sikre at der er et bedre indeklima på arbejdspladsen. Når der er mange mennesker samlet på f.eks. et kontor i mange timer. Så vil der helt naturligt opstå en masse støv og rod. Hvis der er et højt indhold af støv i luften, kan det give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje. Dette kan løses med god erhvervsrengøring.

  Hos DVDMV ApS benytter vi udelukkende miljøvenlige og økologiske rengøringsprodukter. Dette gør vi for at passe på miljøet, men også så i som vores kunder ikke skal opleve nogen gener ved vores rengøring.

  Kontakt os i dag og hør mere om Erhvervsrengøring Ballerup

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os allerede i dag via kontaktformularen, på mobil nr. 91 40 80 91 eller skriv til os på info@dvdmv.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Lad os bevise hvorfor at vi gerne vil være din faste kontakt når det angår erhvervsrengøring Ballerup.

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud