Erhvervsrengøring Vesterbro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL BILLIG ERHVERVSRENGØRING PÅ VESTERBRO

  Har du brug for et professionelt rengøringsfirma, som tilbyder erhvervsrengøring på Vesterbro? Så kan du med fordel vælge Det Var Det Min Ven.

   Vi er et lille internationalt firma i København med en kundekreds inden for en radius af ca. 50 km af København, og vi har både erhvervskunder og privatkunder.

   Vi tilbyder vores erhvervskunder topprofessionel rengøring, og vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til dine behov. Uanset om det er butikslokaler, kontorlokaler eller lagerrum, der skal rengøres. Vores dygtige medarbejdere, som med stor professionalisme, grundighed og effektivitet, sørger for at du får en grundig rengøring. Det betyder meget for arbejdsmiljøet, at der bliver gjort ordenligt rent. 

  Vi garanterer, at med os som rengøringsfirma, bliver din butik eller virksomhed gjort rent efter aftale og til tiden.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEMT AT BESTILLE ERHVERVSRENGØRING ONLINE

  Hos Det Var Det Min Ven er det nemt og fleksibelt at booke rengøringshjælp online via hjemmesiden. 

  Du kan vælge mellem privat og erhverv, og når du har valgt erhverv, så vælger du timeantal og tidspunkt for, hvornår du ønsker, at vi skal udføre opgaven. 

  Du kan vælge, om det skal være én gang eller flere gange, eller om det skal være en fast aftale. Dette kunne for eksempel være en gang om ugen. 

  Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med os, før du beslutter dig for, om du vil vælge os som rengøringsfirma, så kan du selvfølgelig også få det. Du skal blot henvende dig til os pr. telefon, e-mail eller ved personligt fremmøde. 

  Det Var Det Min Ven stræber efter altid at yde det bedste og imødekomme vores kunders behov, og vi vil også gerne være billigst. Sammenligner du os med andre rengøringsfirmaer, så har vi nogle et af de absolut billigste priser på markedet, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

  Vi kan derfor garantere dig, at du får rigtig meget for pengene, når du vælge os til at gøre rent i din butik eller virksomhed.

  professionel kontorrengøring

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud