Erhvervsrengøring Dragør

Søger du et kompetent rengøringsfirma til at tage sig af din erhvervsrengøring, så er du landet det rigtige sted. Vi hos Det Var Det Min Ven, har værdierne og erfaringen til at varetage din opgave til perfektion. 

Vores medarbejdere bliver oplært i at udføre rengøringen efter vores høje standart. Vi kan klare restauranter, kliniker, kontorer, ja alle former for rengøring. Så om du mangler erhvervsrengøring, kontorrengøring eller privat rengøring, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi klare alle typer rengøring Dragør

  DVDMV har mange års erfaring med erhvervsrengøring, kontorrengøring og privat rengøring. Dog er vores speciale i erhvervsrengøring. Vores fokuspunkter er kvalitet, grundighed og effektivitet. Når du indgår en aftale med os, tilpasser vi os jeres ønsker og ikke omvendt, på den måde er vi ikke til gene for jeres forretning. Vælg os, og lad os bevise at vi mener det når vi siger at vi gerne vil være din faste kontakt hvad angår erhvervsrengøring i Dragør.

  Vores team af dedikerede medarbejdere møder jer altid med et smil og med arbejdshandskerne på, så der kan blive skabt et godt og sundt indeklima på jeres kontor/lokaler. Det giver færre sygedage, og det er godt for alle parter. Planlægningen bliver lagt sammen med jer, så det fremgår præcis hvilke ønsker i har, og dem efterlever vi selvfølgelig. Det gør vi så du ved hvad du kan forvente, og så vi ved hvor vi skal tage fat fra start til slut.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Professionel Erhvervsrengøring Dragør

  Vi yder primært erhvervsrengøring og har kunder i Dragør, det betyder ikke at vi ikke har plads til dig og din virksomhed. Vi sørger bl.a. for:

  – Tømme skraldespandene

  – Støvsuge alle gulve og tæppe

  – Vaske alle hårde gulve

  – Fjerne spindelvæv

  – Tørre alle flader af

  – Tørre computerskærme af

  – Tørre stole- og bordben af

  – Rengøre køkkenet

  – Rengøre toiletterne

  Bare rolig, står din opgave(r) ikke ovenfor? Så klarer vi også den. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen en løsning der passer dig. Vi vil gerne være dit faste rengøringsfirma i Dragør.

  Erhvervsrengøring
  Erhvervsrengøring

  Vi ordner alt fra klinikker til restauranter

  Vi har i vores mange år rengjort mange steder. Dvs. om du har en klinik eller restaurant i Dragør der skal have rengøring, så kender vi de krav der stilles til hver branche. Vores personale er fleksible i mødetider, men samtidig stabile i deres udførelse af rengøringen.

  Vi kan især godt lide at rengøre på Dragør da vi befinder os ikke så langt der fra, og vi ved naturen og menneskerne er altid smilende og venlige. Det er ret vigtigt at der bliver rengjort ofte på kontorer, klinikker og andre steder som dette, da det minimere sygdom, og derfor øger det produktiviteten, arbejdsglæden og ikke mindst at værne om medarbejdere og gæster.

  Erhvervsrengøring og Kontorrengøring i Dragør

  Uanset hvilken type rengøring du mangler i Dragør, så kan vi hjælpe dig. Vi vil gerne være dit fortrukne rengøringsfirma når du mangler erhvervsrengøring Dragør. Vi kan komme forbi dagligt eller hver 2, 3 eller 4 dag. Det er op til dig som kunde, hvad du ønsker og har brug for.

  Kontakt os i dag og hør mere - Erhvervsrengøring Dragør

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os allerede i dag via kontaktformularen, på mobil nr. 91 40 80 91 eller skriv til os på info@dvdmv.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Lad os bevise hvorfor at vi gerne vil være din faste kontakt når det angår erhvervsrengøring Dragør.

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud