Kontorrengøring Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  GRUNDIG KONTORRENGØRING TILBYDES PÅ NØRREBRO

  Holder din virksomhed til på Nørrebro, og har du brug for grundig og pålidelig rengøringshjælp? Så lad Det var Det Min Ven klare arbejdet for dig. Vi er et rengøringsfirma, der får særdeles gode anmeldelser af vores rengøring, fordi vi sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde. Desuden lægger vi vægt på pålidelighed.

   Vores kunder kan stole på, at rengøringshjælpen møder og udfører de tildelte arbejdsopgaver hver gang. Vores vigtigste funktion som rengøringsfirma er at sørge for, at du og din kollegaer kan færdes i et rent og behageligt miljø, så I kan fokusere på jeres arbejdsopgaver. 

  Vi hører til blandt markedets absolut billigste, så der er også penge at spare ved at anvende netop vores rengøringsservice. Hvad angår rengøringsmidler, da bruger vi økologiske produkter, så vi medvirker til at passe på miljøet. Der er, kort sagt, mange fordele ved at lade Det Var Det Min Ven gøre rent.

  Kontakt og bestilling

  På vores hjemmeside kan du bestille den ønskede rengøring. Du skal blot indtaste oplysninger om den ønskede rengøring (erhverv eller privat), antal timer samt ønsket tidspunkt for rengøringen. Så vil vi kontakte dig.

   Alt godt samarbejde starter med en god dialog. Derfor tager vi først en snak om den ønskede rengøring, og så giver vi jer et tilbud på den ønskede rengøring. Når I har først har sagt ja til at lade os påtage os rengøringsarbejdet, skal I vide, at vi fortsat vil sørge for en god dialog og et godt samarbejde.

   Vi ønsker at skabe tilfredse kunder og vil derfor gøre vores bedste for at levere en effektiv, omhyggelig og hurtig rengøring til jeres tilfredshed. Vi håber at høre fra jer, så vi forhåbentlig kan påbegynde et solidt, ukompliceret og langvarigt samarbejde. Husk, at det altid er helt uforpligtende at kontakte os. Alle er velkomne.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud