Kontorrengøring Amager

DVDMV står klar til at hjælpe dig med kontorrengøring på Amager!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Driver du erhverv på Amager, og har behov for rengøring. Så er vi hos DetVarDetMinVen (DVDMV) altid klar til give et godt tilbud på dette.

  Hos DVDMV tilbyder vi kontorrengøring på Amager til alle slags erhverv og meget andet i samme stil. Vi giver garanti for at efterlade jeres virksomhed flot og rent hver gang, så I kan møde motiveret og være effektive ved udførelsen af jeres opgaver næste dag. Vi leverer altid et topprofessionel stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker. Vores rengøringsteam er super erfarent, og ved hvad der skal til, og ved hvor essentielt det er, at kunden og kundens behov altid er i fokus.

  Vi dækker hele Amager, så uanset om I har adresse i Dragør, Kastrup, Tårnby, i Ørestaden eller i Sundby, så kommer vi gerne med et tilbud til din rengøringsopgave. For os er det afgørende, at vores kunder er glade for og tilfredse med vores rengøring, og har lyst til at bruge os igen og igen. Men har du enkeltstående opgaver, så udfører vi også meget gerne disse. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med en flytning, hvis I netop har rykket jeres kontorer i nye lokale eller meget andet. Lige meget hvilken opgaver vi får, er vi altid engageret, og sørger for at vores kunder får en god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

  På Amager findes rigtig mange erhvervstyper. Men hos DVDMV kan vi klare kontorrengøring i både større og mindre lokaler på hele Amager. Vi kan klare rengøring i butikker og rigtig meget andet. Vi ved hvad, der kræves af de forskellige kundegrupper, og er altid parate til at opfylde disse krav.

  Det er super let at bestille din rengøring online her hos DVDMV. Du skal blot angive om du har brug for rengøring i forbindelse med dit erhverv, når du bestiller online.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM BESTILLING

  Vi gør det nemt for dig at være kunde hos DVDMV ApS

  PROFESSIONELLE

  Vores fokus er rettet mod at udvikle os hele tiden og give kunder den bedste oplevelse

  KRAV TIL VORES MEDARBEJDERE

  Vi stiller krav til vores medarbejdere. Derfor bruger vi god tid på at ansætte de korrekte.

  TILFREDSE KUNDER

  Vi ønsker at samle på tilfredse kunder.

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud