Kontorrengøring Frederiksberg

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BOOK KONTORRENGØRING PÅ FREDERIKSBERG TIL LAVE PRISER

  Du kan booke billig kontorrengøring på Frederiksberg hos Det var det min ven, som er et lille internationalt rengøringsfirma i København, der leverer kvalitetsrengøring til erhvervskunder og privatkunder i en 50 km radius af København. Vi har allerede gode og tilfredse kunder på Frederiksberg, og vi vil meget gerne levere kontorrengøring af høj kvalitet til dig også. Vi tilbyder nogle af markedets absolut billigste priser på rengøring, og vi tager gerne en dialog med dig først, om hvad dine behov er for kontorrengøring, hvorefter vi gerne skræddersyr en løsning. Alle vores medarbejdere er professionelle, grundige, stabile og punktlige, og de udfører de aftalte arbejdsopgaver til tiden. Det betyder meget for arbejdsmiljøet, at der er rent på kontoret, køkkenet/kantinen og toiletterne, og vi kan garantere dig, at der er velduftende og skinnende rent i jeres kontorlokaler, når vores rengøringspersonale har udført deres arbejde.

  En standardrengøring koster 315 kr. i timen ekskl. moms, når vi anvender kundens egne rengøringsmidler, og det koster 335 kr. i timen ekskl. moms, når vi medbringer vores egne økologiske rengøringsmidler.

  Med standardrengøringen får I støvaftørring, støvsugning, gulvvask og grundig rengøring af toiletter og køkken. I kan altid tilkøbe ekstra ydelser som f.eks. vinduespudsning, trappevask, hovedrengøring eller rengøring efter renovering, hvis I ønsker det.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM OG FLEKSIBEL BESTILLING AF KONTORRENGØRING

  Du kan hurtigt og nemt booke kontorrengøring på Frederiksberg på vores hjemmeside. Du klikker blot på erhverv, og så vælger du det antal timer, du ønsker, samt tidspunkt. Du kan vælge, om det skal være én gang rengøring, eller om det skal være en fast aftale med f.eks. en rengøringsdag om ugen. Der er stor fleksibilitet, når du er kunde hos os. Har du spørgsmål til de rengøringsydelser, vi tilbyder, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os per telefon, e-mail eller ved personlig henvendelse.

  Vi tilbyder også gerne en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om den kontorrengøring, vi kan tilbyde dig.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud