Kontorrengøring København

DVDMV står klar til at hjælpe dig med kontorrengøring i København!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  KONTORRENGØRING FOR ERHVERVSFOLK I KØBENHAVN

  Hos Det Var Det Min Ven tilbyder vi kontorrengøring for både privatpersoner og erhvervsfolk. Virksomheden holder til i Hovedstadsområdet og rykker også ud til øvrige byer på Sjælland. Vi har masser af erfaring med rengøring, og møder altid kunderne med et smil. Som noget nyt tilbyder Det Var Det Min Ven også at gøre rent hos erhvervsfolk på f.eks. kontorer. Vi lover dig konkurrencedygtige priser, og er blandt de billigste på markedet. Derudover kender vi vigtigheden af at ethvert stykke arbejde bliver udført grundigt og på de bedste vilkår. Derfor hjælper vi virksomheder i København og omegn med at få rengøringen klaret. Det betyder, at der er én ting mindre at fokusere på, og dermed mere tid til at varetage øvrige opgaver.

  Det Var Det Min ven har en bred viden inden for områderne rengøring og rengøringsmidler. Skulle du sidde med et ønske om at vi benytter os af dine egen rengøringsmidler, er dette også en mulighed. Vi er åbne for forslag fra dig som kunde, da det i sidste ende er dig, det hele drejer sig om. Vi ser det som vores vigtigste opgave at møde dig og dine behov, lige nøjagtigt der hvor du er. Vi ved, at der er forskel på kunder, og at alle opgaver er forskellige. Med vores store erfaring er vi i den grad gearet til at møde alle typer kunder. Vi hører meget gerne fra dig, og finder sammen ud af hvordan vi på bedst mulig vis sørger for, at din hverdag bliver nemmere.

  Det Var Det Min Ven hjælper dig, hvad enten du blot har brug for vores service én enkelt gang, eller du har brug for vores hjælp fast i løbet af en kortere eller længere periode. Som navnet antyder, efterlader vi dit kontor eller dit erhvervslokale rent og pænt, så vi altid lever op til vores navn.

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM OG FLEKSIBEL BESTILLING AF KONTORRENGØRING

  Du kan hurtigt og nemt booke kontorrengøring i København på vores hjemmeside. Du klikker blot på erhverv, og så vælger du det antal timer, du ønsker, samt tidspunkt. Du kan vælge, om det skal være én gang rengøring, eller om det skal være en fast aftale med f.eks. en rengøringsdag om ugen. Der er stor fleksibilitet, når du er kunde hos os. Har du spørgsmål til de rengøringsydelser, vi tilbyder, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os per telefon, e-mail eller ved personlig henvendelse.

  Vi tilbyder også gerne en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om den kontorrengøring, vi kan tilbyde dig.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre

  Indhent et tilbud