Kontorrengøring Vesterbro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL BILLIG KONTORRENGØRING PÅ VESTERBRO

  Leder du efter et rengøringsfirma, som tilbyder billig kontorrengøring på Vesterbro, og hvor der ikke bliver gået op kompromis med kvaliteten, så kan du med stor fordel vælge Det Var Det Min Ven. Vi er et lille internationalt rengøringsfirma, som bestræber os på at levere topprofessionel kvalitetsrengøring til erhvervskunder og privatkunder til markedets absolut billigste priser. Vi har kunder inden for en radius på ca. 50 km af København, og vi vil også meget gerne have dig som kunde. Vi tilbyder alt inden for kontorrengøring, og du kan altid få skræddersyet en løsning, som passer specielt til din virksomhed. Det betyder meget for medarbejdernes trivsel, at arbejdskontorerne bliver gjort rent, så ikke skrivebordet eller computertastaturet bliver uhumsk og støvet eller papirkurven flyder over. Vælger du Det Var Det Min Ven som rengøringspartner, sørger vi for, at kontorlokaler, mødelokaler, toiletter og køkken/kantine bliver skinnende rene og velduftende, og det vil uden tvivl øge trivslen på arbejdspladsen. Vi tilbyder standardrengøring fra 315 kr. i timen ekskl. moms, vel at mærke, når det er jeres egne rengøringsmidler, vi anvender.

  Vi kan også selv medbringe vores egne økologiske rengøringsmidler, og så koster det 335 kr. i timen ekskl. moms, hvilket er billigt sammenlignet med andre rengøringsfirmaer. Vores dygtige rengøringspersonale består af mødestabile og pålidelige folk, som grundigt og effektivt udfører rengøringsopgaverne til den aftalte tid.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  FLEKSIBELT BOOKINGSYSTEM OG GOD PERSONLIG SERVICE

  Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at bestille den kontorrengøring på Vesterbro, som du har brug for. På vores hjemmeside kan du vælge mellem erhverv og privat, og her vælger du blot erhverv, samt timeantal og pris. Booking-systemet er fleksibelt, så du f.eks. kan nøjes med at bestille rengøring en enkelt gang eller flere gange, alt efter dit behov.

  Har du spørgsmål vedrørende vores rengøringsydelser, priser eller booking, så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail, telefon eller ved personlig henvendelse. Du kan også få en uforpligtende samtale, hvis du gerne vil vide mere om vores firma, og hvad vi kan tilbyde dig inden for kontorrengøring.

  støvsugning

  Byer vi rengøre i, indtil videre