Rengøringshjælp Vesterbro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  RENGØRINGSHJÆLP PÅ VESTERBRO AF HØJ KVALITET TIL BILLIGE PRISER

  Er du på udkig efter rengøringshjælp på Vesterbro, så tilbyder Det Var Det Min Ven kvalitetsrengøring til både erhvervskunder og privatkunder til nogle af de laveste priser på markedet.

  Du får meget for pengene, når du vælger os, for vores professionelle, grundige og effektive rengøringspersonale leverer rigtig god kvalitet. Uanset om du har et privat hjem, kontorlokaler eller en butik, der skal rengøres, så har vores personale erfaringen og den omhyggelighed, som betyder, at du kan være tilfreds med den rengøring, du får. Her er ingen slinger i valsen, for der bliver gjort rent til det aftalte tidspunkt og med de rengøringsmidler, som du foretrækker. Hvis du eksempelvis bestiller standardrengøring med egne rengøringsmidler, så koster det 315 kr. i timen ekskl. moms, og hvis vi selv skal medbringe økologiske rengøringsmidler, så er timeprisen 335 kr. ekskl. moms.

  Du kan være helt tryg ved, at vi behandler dine ting, møbler og inventar ordentligt og professionelt, men hvis der alligevel skulle ske et uheld med f.eks. en ting, der går i stykker, så har vi en forsikring hos IF Forsikring. Du kan også trække rengøringshjælp fra i skat.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM OG FLEKSIBEL BOOKING ELLER SKRÆDDERSYET LØSNING

  På vores hjemmeside er det hurtigt og nemt at booke den rengøringshjælp på Vesterbro, som du ønsker.

  Du klikker enten på privat eller erhverv, og så vælger du timeantal og tidspunkt for, hvornår du ønsker at rengøringen skal udføres. Bookingsystemet er fleksibelt, så du kan vælge, om det skal være en gang rengøring eller flere gange. Vi tilbyder også at skræddersy en løsning til dig, hvis du foretrækker det, og vi svarer gerne på spørgsmål via telefon eller e-mail, eller du kan få en uforpligtende samtale ansigt til ansigt, hvis du ønsker det, før du beslutter dig for, om du vil vælge os som rengøringsfirma.

  Vi vil gøre vores allerbedste for at imødekomme dine behov.

  rengøring

  Indhent et tilbud