Rengøringshjælp Amager

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL BILLIG RENGØRINGSHJÆLP PÅ AMAGER

  Leder du efter billig rengøringshjælp på Amager til din privatbolig eller din virksomhed? Hos DVDMV får du et af de absolut billigste tilbud på kvalitetsrengøring.

  Som dit lokale rengøringsfirma på Amager, tilbyder vi rengøringshjælp på Amager og omegn. Vi kan tilbyde rengøring til en pris på 315 kr. i timen ekskl. moms for standardrengøring, hvor vi anvender kundens egne rengøringsmidler. Prisen er 335 kr. i timen ekskl. moms, hvis du ønsker, at vi skal bruge vores egne økologiske rengøringsmidler. En standardrengøring indbefatter støvsugning, gulvvask, støvaftørring og en grundig rengøring af badeværelse og toilet. Du kan forvente at komme hjem til en skinnede ren og velduftende privatbolig, og hvis det er kontorlokaler, kantine og toiletter, vi gør rent i din virksomhed, så kan du forvente en høj rengøringsstandard, hvilket alt sammen giver et bedre arbejdsmiljø. Vi påtager os også gerne ekstra rengøringsopgaver, hvis du f.eks. har brug for rengøring efter renovering eller strygning af tøj eller sengelinned. Vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til netop dine behov. For os er det vigtigste, at kunderne er tilfredse, og vi indleder altid med en dialog med kunden, hvor vi sammen får afdækket behovet for rengøring, så forventningerne bliver afstemt.

  Vores professionelle og dygtige personale arbejder meget grundigt og effektivt, og de løser rengøringsopgaverne i det aftalte tidsrum. Vi er desuden forsikrede hos IF Forsikring.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  BESTIL BILLIG RENGØRING ONLINE NÅR DET PASSER DIG

  Du kan nemt bestille rengøringshjælp hos os via hjemmesiden. Du vælger blot, om det skal være privat eller erhverv. Dernæst skriver du timeantallet, og hvilket tidspunkt du ønsker, at der skal gøres rent i din virksomhed eller privat. Har du nogen spørgsmål eller særlige ønsker, kan du altid henvende dig til os, og du får altid en personlig service.

  Vi er fleksible i forhold til, hvis du f.eks. ønsker at ændre den ugedag eller det tidspunkt på dagen, hvor vi kommer og gør rent hos dig.

  støvsugning

  Indhent et tilbud