Rengøringshjælp Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  PROFESSIONEL OG BILLIG RENGØRINGSHJÆLP PÅ NØRREBRO

  Uanset om du har en privatbolig, en virksomhed eller lille butik, så kan du få rengøringshjælp på Nørrebro til billige priser.

  Det Var Det Min Ven er en lille international virksomhed i København, som tilbyder dig rengøring af høj kvalitet til nogle af de billigste priser, du finder på markedet. Vi bestræber os på hele tiden at levere den allerbedste rengøring til vores kunder, som bor i en radius af 50 km af København. Vi dækker selvfølgelig også Nørrebro og vil meget gerne have dig som kunde. Vores rengøringspersonale er professionelt, mødestabilt og punktligt, så du får den rengøring, du har bestilt til aftalte tid. Vi er grundige og effektive, men passer samtidig på dit inventar, når vi svinger støvsugeren eller gulvmoppen. Vi har dog en forsikring hos IF Forsikring, hvis der skulle ske et uheld. Standardrengøring udføres fra en pris på 315 kr. ekskl. moms, hvis det er dine egne rengøringsmidler, som vi bruger til at gøre rent med.

  Hvis vi selv skal medbringe økologiske rengøringsmidler, så er timeprisen 335 kr. ekskl. moms. Vi tilbyder også ekstra ydelser som f.eks. rengøring efter renovering eller strygning.

  professionel rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  BOOKINGSYSTEMET ER TILPASSET KUNDERNES BEHOV

  Det er meget nemt at bestille rengøringshjælp hos os. I vores bookingsystem på hjemmesiden vælger du blot, om du er privatkunde eller erhvervskunde, og så vælger du det antal timer, du ønsker at få gjort rent, samt det tidspunkt, hvor du ønsker, at vi skal udføre opgaven. Vi går ind for fleksible løsninger, så hos os kan du vælge at få gjort rent en enkelt gang, eller du kan vælge at få gjort rent f.eks. en gang om ugen. Det er helt op til dig.

  Med Det Var Det Min Ven som rengøringspartner får du som privatkunde et dejlig rent og velduftende hjem, og som erhvervskunde får du en ren arbejdsplads med et godt indeklima og arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og er glade.

  støvsugning

  Indhent et tilbud