Rengøringshjælp Frederiksberg

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ TOPPROFESSIONEL RENGØRINGSHJÆLP PÅ FREDERIKSBERG TIL LAVE PRISER

  Det Var Det Min Ven tilbyder privatkunder og erhvervskunder billig rengøringshjælp på Frederiksberg.

  Som dit lokale rengøringsfirma i København, kan vi tilbyde professionel rengørings på Frederiksberg og omegn. Hvad enten det er din privatbolig, din butik eller din virksomhed står vi klar som din professionelle rengøringshjælp på Frederiksberg. Vores dygtige rengøringspersonale er erfarne, pålidelige og stabile og leverer grundig og effektiv rengøring til tiden. Sammenlignet med andre rengøringsfirmaer på Frederiksberg, København og omegn tilbyder DVDMV nogle af markedets absolut billigste priser. Eksempelvis koster standardrengøring 315 kr. i timen ekskl. moms ved brug af dine egne rengøringsmidler, og det koster 335 kr. i timen ekskl. moms, hvis vi bruger vores egne, økologiske rengøringsmidler. Ved en standardrengøring forstås afstøvning, støvsugning, gulvvask og grundig rengøring af badeværelse og køkken. Det er muligt at bestille ekstra rengøringsydelser, hvis du f.eks. har et køleskab, der trænger til at blive rengjort, eller din lejlighed eller din butik trænger til en grundig hovedrengøring. Vi tilbyder også rengøring efter renovering samt strygning af f.eks. tøj eller sengelinned.

  Vi gør, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker, hvis du har andre behov i forbindelse med rengøringshjælp.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  FLEKSIBEL ELLER SKRÆDDERSYET RENGØRINGSHJÆLP AF HØJ KVALITET

  Hos os kan du altid regne med, at kvaliteten af det stykke arbejde, vi leverer er høj, for vi stræber altid efter at gøre vores bedste. Vi sætter kunden i centrum og tilbyder dig en fleksibel online-løsning, hvor du kan booke rengøringshjælp til Frederiksberg på det tidspunkt og det antal timer, som passer dig.

  Du kan vælge, om det kun skal være en enkelt gang eller flere gange, du ønsker rengøringshjælp. Du kan også få en mere skræddersyet løsning, som passer til dig. I så fald er du meget velkommen til at henvende dig til os og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

  støvsugning

  Indhent et tilbud