Rengøringshjælp i København

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ABSOLUT BILLIGE PRISER PÅ RENGØRINGSHJÆLP I KØBENHAVN OG OMEGN

  Søger du billig rengøringshjælp i København og omegn, så tilbyder Det Var Det Min Ven kvalitetsrengøring til private og erhverv til nogle af de absolut billigste priser, du kan få. På hjemmesiden kan du nemt bestille den rengøringshjælp, du har behov for.

  Først vælger du, om du ønsker rengøring til privat hjem eller erhverv, og dernæst vælger du antallet af rengøringstimer og tidspunktet, hvor du ønsker at få gjort rent. Vores professionelle og kompetente rengøringspersonale vil hurtigt og effektivt udføre rengøringsopgaven på det aftalte tidspunkt. Priserne er fra 315 kr. ekskl. moms for standardrengøring, der omfatter støvsugning, afstøvning, gulvvask, omfattende rengøring af køkken samt badeværelse, og her er det kundens egne rengøringsmidler, der anvendes. Ønsker du, at vi bruger vores egne økologiske rengøringsmidler, koster en standardrengøring 335. kr. i timen ekskl. moms.

  Vi tilbyder også rengøring efter renovering samt strygning. Både som privatperson og virksomhedsejer er det vigtigt, at du kan stole på det rengøringsfirma, du indgår en aftale med, og vi løser effektivt de rengøringsopgaver, du har bedt om til den aftalte tid og pris.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  HOS OS ER KUNDEN I CENTRUM FOR GOD SERVICE

  Det Var Det Min Ven dækker ca. 50 km radius af København, og har privatkunder og erhvervskunder i bl.a. områderne Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager, Valby, Hvidovre, Brønshøj, Hellerup og Gentofte.

  Vi er et lille internationalt rengøringsfirma beliggende i København, der lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi er imødekommende og fleksible i forhold til kundernes behov, så du kan få netop den rengøringsløsning, som passer bedst til dit private hjem eller din virksomhed. Vores personale er professionelt og serviceminded, og vi overholder de aftaler, vi indgår med vores kunder. Du betaler kun for den service, du får, og vi har desuden en forsikring hos IF Forsikring.

  Du er altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail for en uforpligtende samtale.

  rengøring

  Indhent et tilbud