Rengøringsfirma Vesterbro

DVDMV stĂĽr klar til at hjĂŚlpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  RENGØRINGSFIRMA VESTERBRO

  Bor du pü Vesterbro og stür og har brug for at fü udført rengøring? Sü er vi hos DetVarDetMinVen (DVDMV) altid klar til give et godt tilbud pü dette. Vi tilbyder rengøring büde for privatpersoner, men i høj grad ogsü for erhverv af forskellige størrelser. Hos DVDMV giver vi garanti for, at vi efterlader dit hjem eller din virksomhed flot og rent hver gang. Vi leverer altid et topprofessionel stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker. Vores rengøringsteam er super erfarnt, og ved hvad der skal til, og ved hvor essentielt det er, at kunden og kundens behov altid er i fokus.

  Vi dÌkker naturligvis hele Vesterbro, sü uanset hvor du bor i bydelen, sü kommer vi gerne med et tilbud til din rengøringopgave. For os er det alt afgørende, at vores kunder er glade for vores rengøring, og har lyst til at bruge os igen og igen. Men har du en enkeltstüende opgaver, sü udfører vi ogsü meget gerne denne. Dette kan eksempelvis vÌre i forbindelse med en flytning, efter en fest eller hvis du netop har overtaget et nyt lokale eller en ny bolig. Lige meget hvilke opgaver vi für, er vi altid engageret, og sørger for at vores kunder für en god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

  RENGØRINGSFIRMA TIL PRIVATE OG ERHVERV PÅ VESTERBRO

  Vesterbro er et sted med mange forskellige kundegrupper. Men hos DVDMV har vi stor erfaring med büde rengøring for Ìldre, for, for travle børnefamilier, men ogsü i mindre erhverv som eksempelvis butikker, som der findes rigtig mange af pü Vesterbro. Vi ved hvad, der krÌves af de forskellige kundegrupper, og er altid parat til at opfylde disse krav.

  Det er super let at bestille din rengøring her pü siden. Du skal blot angive om du har brug for rengøring i forbindelse med dit erhverv eller om der er tale om privat rengøring. Vi glÌder os til at høre fra dig.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. VĂŚlg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjÌlp i over 4 ür nu, og vi er imponeret over at de stadig formür at holde sü højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glÌde man für nür man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skÌndes) om at bruge weekenden pü at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris pĂĽ den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud