Rengøringsfirma Frederiksberg

DVDMV stĂĽr klar til at hjĂŚlpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ONLINE-BOOKING AF RENGØRING HOS BILLIGT RENGØRINGSFIRMA PÅ FREDERIKSBERG

  Leder du efter et rengøringsfirma pü Frederiksberg, som tilbyder rengøring af høj kvalitet til absolut billige priser?

  Sü kan du med fordel vÌlge dit lokale rengøringsfirma Det Var Det Min Ven. Hos DVDMV servicerer vi private og erhvervskunder som dit rengøringsfirma pü Frederiksberg. Du kan nemt bestille den rengøring, du ønsker, via hjemmesiden eller via telefon. Sü kommer vores professionelle og pülidelige rengøringspersonale og foretager en grundig og effektiv rengøring af dit hjem eller din virksomhed. Vi tilbyder standardrengøring til henholdsvis 315 kr. eller 335 kr. i timen ekskl. moms, alt efter om vi skal bruge dine egne rengøringsmidler eller medbringe vores egne, som er økologiske. Vi garanterer dig et skinnende rent og velduftende hjem, hvor der er tørret støv af, støvsuget, vasket gulv, og køkkenet og badevÌrelset bliver ogsü grundigt rengjort.

  Ønsker du ekstra ydelser som f.eks. strygning, rengøring af køleskab, vinduespudsning eller rengøring efter renovering, kan du ogsü fü det. For medarbejdere i en virksomhed betyder det meget, at der løbende bliver gjort rent, sü ikke skidtet hober sig op pü skrivebordene eller papirkurvene bliver overfyldte. Det gør folk i dürligt humør eller syge, og det püvirker arbejdsmiljøet negativt. Med DetVarDetMinVen som rengøringspartner, für du leveret professionel rengøring til tiden i det omfang, du ønsker. Et rent arbejdsmiljø bidrager til gladere medarbejdere og et sundere arbejdsmiljø.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. VĂŚlg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjÌlp i over 4 ür nu, og vi er imponeret over at de stadig formür at holde sü højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glÌde man für nür man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skÌndes) om at bruge weekenden pü at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris pĂĽ den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  FLEKSIBEL RENGØRINGSLØSNING, ONLINEBOOKING OG KUNDEDIALOG

  Vi ønsker at gøre det nemt for dig at booke rengøring online. Vi tilbyder ogsü vores kunder fleksibilitet i den forstand, at du kan vÌlge, om det skal vÌre en enkelt ydelse, eller om du ønsker en aftale om fast rengøring f.eks. en eller to gange om ugen eller to gange om müneden. Vi tror pü, at dialogen med kunderne er meget vigtig, for det er pü den müde, at vi für afdÌkket dine behov for rengøring, og vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dig, hvad enten du har brug for privat rengøring eller rengøring i din virksomhed.

  støvsugning

  Indhent et tilbud