Rengøringsfirma Frederiksberg

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ONLINE-BOOKING AF RENGØRING HOS BILLIGT RENGØRINGSFIRMA PÅ FREDERIKSBERG

  Leder du efter et rengøringsfirma på Frederiksberg, som tilbyder rengøring af høj kvalitet til absolut billige priser?

  Så kan du med fordel vælge det lille internationale rengøringsfirma Det Var Det Min Ven, som har firmaadresse i København og privatkunder og erhvervskunder i en radius af 50 km af København. Du kan nemt bestille den rengøring, du ønsker, via hjemmesiden, og så kommer vores professionelle og pålidelige rengøringspersonale og foretager en grundig og effektiv rengøring af dit hjem eller din virksomhed. Vi tilbyder standardrengøring til henholdsvis 315 kr. eller 335 kr. i timen ekskl. moms, alt efter om vi skal bruge dine egne rengøringsmidler eller medbringe vores egne, som er økologiske. Vi garanterer dig et skinnende rent og velduftende hjem, hvor der er tørret støv af, støvsuget, vasket gulv, og køkkenet og badeværelset bliver også grundigt rengjort.

  Ønsker du at betale for ekstra ydelser som f.eks. strygning, rengøring af køleskab, vinduespudsning eller rengøring efter renovering, kan du også få det. For medarbejdere i en virksomhed betyder det meget, at der løbende bliver gjort rent, så ikke skidtet hober sig op på skrivebordene eller papirkurvene bliver overfyldte. Det gør folk i dårligt humør eller syge, og det påvirker arbejdsmiljøet negativt. Med Det Var Det Min Ven som rengøringspartner, får du leveret professionel rengøring til tiden i det omfang, du ønsker det, og du får gladere medarbejdere.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  FLEKSIBEL RENGØRINGSLØSNING, ONLINEBOOKING OG KUNDEDIALOG

  Vi ønsker at gøre det nemt for dig at booke rengøring online. Vi tilbyder også vores kunder fleksibilitet i den forstand, at du kan vælge, om det skal være en enkelt ydelse, eller om du ønsker en aftale om fast rengøring f.eks. en eller to gange om ugen eller to gange om måneden. Vi tror på, at dialogen med kunderne er meget vigtig, for det er på den måde, at vi får afdækket dine behov for rengøring, og vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dig, hvad enten du har brug for privat rengøring eller rengøring i din virksomhed.

  støvsugning

  Indhent et tilbud