Rengøringsfirma København

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  PROFESSIONEL RENGØRING HOS PRIVATE OG ERHVERV TIL DE ABSOLUT BILLIGSTE PRISER

  Det Var Det Min Ven er dit lokale rengøringsfirma i København. Hos DVDMV Team tilbyder vi kvalitetsrengøring til private og erhverv til de absolut billigste priser på markedet.

  Som dit rengøirngsfirma i København udfører vi mange rengøringsopgaver på Amager, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg og i resten af Storkøbenhavn. Har du en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at gøre rent i dit eget hjem? Så kan du trygt overlade rengøringen til et professionelt rengøringspersonale hos Det Var Det Min Ven. Vi udfører grundigt og nøjagtigt den rengøring, vi har aftalt. Ejer du en butik eller virksomhed, hvor du gerne vil have gjort rent i f.eks. butikslokaler, kontorlokaler, klinik eller lagerrum, så kan du med fordel bestille kvalitetsrengøring hos DetVarDetMinVen. Vi garanterer, at vores dygtige personale hurtig og effektivt vil udføre opgaven.

  Hos os er kundernes behov og deres tilfredshed med vores veludførte arbejde det allervigtigste, og ethvert samarbejde begynder med en dialog, når du kontakter os. Hos os bliver du altid mødt af et professionelt og smilende rengøringspersonale, som udfører de aftalte rengøringsopgaver til den aftalte tid, og vi har en forsikring hos IF Forsikring.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEMT OG FLEKSIBELT AT BOOKE BILLIG RENGØRING ONLINE

  Vi gør det nemt og fleksibelt for dig at booke billig rengøring online. På vores hjemmeside vælger du blot, om du ønsker rengøring til privat eller erhverv. Dernæst vælger du timeantal og det tidspunkt, du gerne vil have gjort rent – helt som det passer dig. Bestilling og betaling foregår nemt og sikkert online, og med firmaets dygtige personale, får du udført rengøringen til tiden og kan glæde dig over et skinnende rent resultat. Husk, at du kan få skattemæssigt fradrag for rengøringshjælp.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan afdække dit behov for kvalitetsrengøring i dit hjem eller din virksomhed.

  støvsugning

  Indhent et tilbud