Rengøringsfirma Amager

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ ET BILLIGT TILBUD PÅ KVALITETSRENGØRING PÅ AMAGER

  Leder du efter et rengøringsfirma på Amager til rengøring i dit private hjem eller din virksomhed, så kan du bestille billig kvalitetsrengøring hos Det Var Det Min Ven, som er et lille internationalt rengøringsfirma i København.

  Vi dækker ca. 50 km radius af København, og vi tilbyder bl.a. kvalitetsrengøring på Amager. Du bestemmer selv, hvor omfattende rengøringen skal være. Standardrengøring omfatter: støvaftørring, støvsugning, gulvvask samt rengøring omfattende rengøring af køkken og badeværelse. Men du kan også efter aftale få udført ekstra rengøringsopgaver som f.eks. rengøring af køleskab, hovedrengøring, rengøring efter renovering samt strygning af f.eks. tøj eller sengelinned. Har du en virksomhed, gør vi bl.a. rent i kontorlokaler, kantine, toiletter, lagerrum osv. Hos os får du kvalitetsrengøring til en meget billig pris på 315 kr. i timen ekskl. moms, når det er dine egne rengøringsmidler, vi anvender.

  Hvis du ønsker, at vi skal anvende vores egne grønne, økologiske rengøringsmidler, så koster rengøringen 335 kr. i timen ekskl. moms, hvilket stadig er meget billigt sammenlignet med andre rengøringsfirmaer. Vi tror på den gode dialog med kunden, og vi imødekommer dine behov, så du får netop den rengøringshjælp, som passer til dine behov. Du kan have fuld tillid til, at vores professionelle og dygtige rengøringspersonale hurtigt og effektivt udfører netop de rengøringsopgaver, vi har aftalt, og at det sker på præcis det aftalte tidspunkt.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  NEM ONLINE-BESTILLING AF RENGØRING TIL PRIVAT ELLER ERHVERV

  Hos Det Var Det Min Ven ønsker vi at gøre det nemt for kunden at bestille rengøring. Du kan derfor nemt booke rengøringshjælp på hjemmesiden. Det foregår ved, at du vælger, om du er privatkunde eller erhvervskunde. Derefter skriver du det ønskede timer rengøring, samt hvilket tidspunkt du ønsker, at vi kommer og gør rent for dig.

  Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os per telefon, e-mail eller ved personlig henvendelse. Du kan også altid få en uforpligtende samtale med os, så vi sammen kan få afdækket behovet for rengøring i dit hjem og sammen finde den løsning, som passer bedst til dig.

  støvsugning

  Indhent et tilbud