Rengøringshjælp

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ KYNDIG RENGØRINGSHJÆLP TIL DIT HJEM ELLER DIN VIRKSOMHED

  Har du ofte drømt om, at der kom en anden og gjorde dit hjem rent for dig? Det er på ingen måde en urealistisk eller uopnåelig drøm: Vi vil meget gerne komme og gøre rent for dig!

  Det Var Det Min Ven har gennem årene været rengøringshjælp for utrolig mange forskellige mennesker. Det er både private og virksomheder i en radius af 50 kilometer fra København. Og du kan nemt blive en af dem. På vores hjemmeside kan du bestille hjælp til rengøring. Det er derfor hurtigt og simpelt.

  Fast aftale om rengøring

  Du kan både få hjælp til rengøring en gang eller lave en fast aftale med os. Det er op til dig, hvad du har brug for. Hvis du laver en fast aftale med os, bestemmer du selv, hvor ofte vi skal komme. Det kan være hver dag, en gang om ugen, hver fjortende dag, eller hvad der nu passer dig. Det er helt op til dig. Det er dig, der bedst ved, hvornår der er brug for, at der bliver gjort rent i dit hjem eller din virksomhed.

  Vi kan gøre rent i både store og små hjem og store og små virksomheder. Der er ingen begrænsninger i forhold til det.

  rengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Få os til at gøre rent en enkelt gang

  Du kan også hyre os til at komme en enkelt gang. Det kan være at gøre hovedrent forår eller vinter. Det kan være at gøre rent efter, at du har holdt en stor fest. Det kan også være inden festen, så hele dit hjem ser skinnende rent ud, inden gæsterne kommer. Det er op til dig, hvornår du har brug for en enkelt rengøring af dit hjem eller din virksomhed.

  Mange bruger os også i forbindelse med, at de skal flytte. Det er irriterende at skulle gøre hovedrent i en bolig, man alligevel skal flytte fra. Det kan derfor være en god ide at hyre os til at gøre det. Hvis du bor til leje, kan det også være, at du kan få flere penge af dit depositum tilbage på den måde.

  Hvis du har brug for en simpel omgang maling, inden du skal flytte, eller bare i forbindelse med, at du er ved at gøre hovedrent i dit hjem, kan vi også klare det for dig.

  Hvis du lige har fået renoveret, kan det også virke som et uoverskueligt projekt at skulle gøre rent efter det. Men bare rolig det kan vi også klare for dig. På den måde kan du hurtigt flytte ind i din nyrenoverede bolig.

  Faste lave priser på rengøringshjælp

  Nu tror du måske, at det vil komme til at koste dig en mindre bondegård, at der kommer nogle og gør rent for dig. Det er ikke tilfældet. I hvert fald ikke hvis du hyrer hos i Det Var Det Min Ven til at gøre det. Vi tilbyder kvalitetsrengøring til en fast lav pris. Det, mener vi, er et udtryk for god service og kvalitet.

  Vores priser afhænger af, om du vil have os til at bruge dine rengøringsprodukter, eller om vi skal bruge vores egne. Vi bruger kun økologiske og miljøvenlige produkter. Du kan derfor roligt vælge, at vi skal bruge vores egne produkter. Det bliver dog lidt billigere for dig, hvis du selv køber produkterne. Hvis du har nogle særlige rengøringsprodukter, du gerne vil have, at vi skal bruge, gør vi selvfølgelig det, så længe du indkøber dem til os.

  Der findes mange andre rengøringsfirmaer i København. Det giver os en masse konkurrence, men det er bare din fordel. Som rengøringsfirma bliver vi nemlig nødt til hele tiden at være bedre end vores konkurrenter for, at kunderne vil vælge os. Det gælder både i forhold til pris og kvalitet.

  professionel kontorrengøring

  Indhent et tilbud