Rengøringshjælp Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  BESTIL BILLIG KVALITETSRENGØRING HOS RENGØRINGSFIRMA PÅ NØRREBRO

  Leder du efter rengøringshjælp på Nørrebro til din butik, virksomhed eller privatbolig? Så kan DVDMV Team hjælpe. Som dit lokale rengøringsfirma på Nørrebro kan DVDMV grundigt og effektivt hjælpe med rengøringsopgaven.

  Hos Det Var Det Min Ven tilbyder vi billig kvalitetsrengøring, som din rengøringshjælp på Nørrebro. Så har du brug for hjælp til rengøringen, kan du med stor fordel kontakte DVDMV. Så finder vi sammen en løsning til den rengøring du ønsker og har behov for. Hos DVDMV tilbyder vi rengøringshjælp på Nørrebro til erhverv og private og i resten af Storkøbenhavn.

  Vi vil også meget gerne have dig som kunde. Du kan hurtigt og nemt booke et bestemt antal rengøringstimer, som du ønsker udført på et bestemt tidspunkt, via vores bookingsystem. Uanset om du er erhvervskunde eller privatkunde, så er du velkommen hos os, og du bliver sikkert guidet igennem bestillingsprocessen.

  RENGØRINGSHJÆLP PÅ NØRREBRO MED STANDARDRENGØRING FRA 315 KRONER

  Vi kan tilbyde dig standardrengøring fra 315 kr. i timen ekskl. moms, og hvis vi selv skal medbringe vores egne rengøringsmidler, så er prisen 335 kr. i timen ekskl. moms. Standardrengøringen omfatter støvsugning, gulvvask, støvaftørring af inventar samt rengøring af køkken og badeværelse. Vi tilbyder også ekstra rengøringsydelser, hvis du har behov for det, og vi kan også tilbyde at skræddersy en særlig løsning til dig, hvis du foretrækker det.

  Det forbedrer livskvaliteten, at du har et rent og velduftende hjem at være i, og det medvirker også til et sundere og mere positivt arbejdsmiljø, at kontorlokaler, mødelokaler, butikslokaler, toiletter og kantine er rengjorte.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  GOD KUNDESERVICE OG HØJE STANDARDER

  Vi bestræber os hele tiden på at levere så god kvalitet som muligt, og vi går aldrig på kompromis. Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder, så vi kan finde frem til de bedste løsninger for kunderne. Vi sætter en ære i god kundeservice, og vores medarbejdere er mødestabile, punktlige og sætter en faglig ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, så du får den kvalitetsrengøring, du har betalt for.

  Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med os.

  professionel kontorrengøring

  Indhent et tilbud