Rengøring pü Vesterbro

DVDMV stĂĽr klar til at hjĂŚlpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  PROFESSIONEL RENGØRING VESTERBRO

  Oplev den bedste rengøring pü Vesterbro.

  Hvis du bor pü Vesterbro og har brug for et rengøringsfirma, som kan hjÌlpe dig med rengøringen i hverdagen, er DetVarDetMinVen lige noget for dig. Vi har flere ürs erfaring med rengøring pü Vesterbro og i resten af København. Vi har en lang rÌkke forskellige kunder med hver har deres behov og ønsker. Vi sørger naturligvis for at yde den bedste service, hvilket betyder, at vores rengøring bliver tilpasset til den enkelte kunde. Det betyder derfor ikke noget, hvor stort dit hjem er, om du ønsker en fast aftale om rengøring eller blot en engangsløsning fra vores rengøringsfirma. Vi kan nemlig hjÌlpe med det hele.

  Her pü vores hjemmeside kan du nemt hente rengøringspriser til netop din husstand. Ved at kontakte os pü mail eller via telefonen kan du ogsü fü tilbud pü priser, der er tilpasset dine ønsker. Vi kommer gerne ud til dig, sü vi kan snakke mere om dine konkrete ønsker til rengøring. Hvad du har brug for, hvor ofte skal vi gøre rent etc..

  Der er ikke to hjem, som er ens. Derfor er det ogsü vigtigt at tilpasse vores rengøring pü Vesterbro til de enkelte kunders behov. Du kan med fordel tage kontakt til os i dag og høre nÌrmere omkring vores gode service, og hvordan vi kan tilpasse vores rengøring til dine ønsker.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. VĂŚlg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjÌlp i over 4 ür nu, og vi er imponeret over at de stadig formür at holde sü højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glÌde man für nür man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skÌndes) om at bruge weekenden pü at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris pĂĽ den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud