Rengøring på Vesterbro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ KYNDIG RENGØRINGSHJÆLP TIL DIT HJEM ELLER DIN VIRKSOMHED

  Oplev den bedste rengøring på Vesterbro

  Hvis du bor på Vesterbro og har brug for et rengøringsfirma, som kan hjælper dig med rengøringen i hverdagen, er DetVarDetMinVen lige noget for dig. Vi har flere års erfaring med rengøring på Vesterbro og i resten af København. Vi har en lang række forskellige kunder med hver har deres behov og ønsker. Vi sørger naturligvis for at yde den bedste service, hvilket betyder, at vores rengøring på Vesterbro bliver tilpasset til den enkelte kunde. Det betyder derfor ikke noget, hvor stort dit hjem er, om du ønsker en fast aftale om rengøring på Vesterbro eller blot en engangsløsning fra vores rengøringsfirma. Vi kan nemlig hjælpe med det hele.

  Her på vores hjemmeside kan du nemt hente rengøringspriser til netop din husstand. Ved at kontakte os på mail eller via telefonen kan du også få tilbud på priser, der er tilpasset dine ønsker. Vi kommer gerne ud til dig, så vi kan snakke mere om dine konkrete ønsker til rengøring på Vesterbro. Hvad du har brug for, hvor ofte skal vi gøre rent etc..

  Der er ikke to hjem, som er ens. Derfor er det også vigtigt at tilpasse vores rengøring på Vesterbro til de enkelte kunders behov. Du kan med fordel tage kontakt til os i dag og høre nærmere omkring vores gode service, og hvordan vi kan tilpasse vores rengøring på Vesterbro til dine ønsker.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud