Rengøring på Nørrebro

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  FÅ KYNDIG RENGØRINGSHJÆLP TIL DIT HJEM ELLER DIN VIRKSOMHED

  Hvis du mangler rengøring på Nørrebro

  Det betyder ikke noget, om du selv står for rengøringen i hjemmet, eller om du tidligere har haft et rengøringsfirma på Nørrebro. Vi sørger nemlig altid for at give den bedste kundeservice i forbindelse med vores rengøring, til glæde for ethvert hjem på Nørrebro. Det gælder, uanset om I er en travl familie, som ikke har tid til at pudse vinduer, eller om der er tale om ældre eller handicappede, der gerne vil have støvsuget og gjort rent.

  Hos DetVarDetMinVen sørger vi altid for at tilpasse vores service til dine behov. Dermed sagt kommer vi hjem til dig, når det passer bedst ind i dit skema. Når du kontakter os, kommer vi ud til dig, så vi kan se dit hjem. Det gør det nemmere at sikre, at alle dine ønsker og behov bliver imødekommet. Hvis du gerne vil have fast rengøring på Nørrebro, så kan vores rengøringsfirma hjælpe med en god løsning, hvor vi blandt andet tilpasser hyppigheden efter dine behov og økonomi.

  Hos DetVarDetMinVen er du i fokus, og vi sørger altid for at levere rengøring på Nørrebro med et smil, så du både får en god oplevelse og et rent hjem. Hvis du leder efter et rengøringsfirma på Nørrebro, skal du være velkommen til at kontakte os direkte her på vores hjemmeside, for at få et uforpligtende tilbud.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud