Rengøring på Frederiksberg

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Oplev de lave priser på rengøring på Frederiksberg

  Vi er et rengøringsfirma, som blandt andet dækker Frederiksberg med gennemførte rengøringsløsning, der altid er unikt tilpasset til vores kunders behov og ønsker. Uanset om det omhandler virksomheder eller private, så kan vi altid hjælpe med rengøringen. Vores erfarne rengøringsfirma har igennem flere år hjulpet mange danskere Storkøbenhavn med at få renere og mere præsentable lokaler og hjem.

  Hos DetVarDetMinVen står vi både klar med ekspertisen og udstyret til at sikre dig en effektiv rengøring på Frederiksberg. Vi har selv en række af branchens bedste rengøringsmidler, men vi kan naturligvis også bruge dine egne midler, hvis dette foretrækkes.

  Det er vigtigt, at du altid får en god oplevelse, når vi kommer og gør rent hos dig. Uanset om du er en travl familie, som ikke har tid til at fjerne støv i krogene, eller om du er ældre eller handicappet og derfor har brug for en fast hjælp til rengøringen på Frederiksberg, så levere vi altid en professionel rengøring på Frederiksberg med en høj kundeservice. Vi kommer altid til tiden, og vi går ikke før arbejdet er udført som ønsket. Samtidig garanterer vi en høj kvalitet af vores rengøring. Derudover er vi TRYG forsikret, hvis uheldet skulle ske.

  Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få besøg af vores rengøringsfirma på Frederiksberg, kan du altid kontakte os og aftale et møde. Her kan vi nemt hjælpe dig med et godt tilbud, som tager højde for både din økonomi og dine lokaler.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud