Rengøring pü Frederiksberg

DVDMV stĂĽr klar til at hjĂŚlpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Oplev de lave priser pü rengøring pü Frederiksberg

  Vi er et rengøringsfirma, som blandt andet dÌkker Frederiksberg med gennemførte rengøringsløsning, der altid er unikt tilpasset til vores kunders behov og ønsker. Uanset om det omhandler virksomheder eller private, sü kan vi altid hjÌlpe med rengøringen. Vores erfarne rengøringsfirma har igennem flere ür hjulpet mange danskere Storkøbenhavn med at fü renere og mere prÌsentable lokaler og hjem.

  Hos DetVarDetMinVen stür vi büde klar med ekspertisen og udstyret til at sikre dig en effektiv rengøring pü Frederiksberg. Vi har selv en rÌkke af branchens bedste rengøringsmidler, men vi kan naturligvis ogsü bruge dine egne midler, hvis dette foretrÌkkes.

  Det er vigtigt, at du altid für en god oplevelse, nür vi kommer og gør rent hos dig. Uanset om du er en travl familie, som ikke har tid til at fjerne støv i krogene, eller om du er Ìldre eller handicappet og derfor har brug for en fast hjÌlp til rengøringen pü Frederiksberg, sü levere vi altid en professionel rengøring pü Frederiksberg med en høj kundeservice. Vi kommer altid til tiden, og vi gür ikke før arbejdet er udført som ønsket. Samtidig garanterer vi en høj kvalitet af vores rengøring. Derudover er vi TRYG forsikret, hvis uheldet skulle ske.

  Ønsker du at høre mere om mulighederne for at fü besøg af vores rengøringsfirma pü Frederiksberg, kan du altid kontakte os og aftale et møde. Her kan vi nemt hjÌlpe dig med et godt tilbud, som tager højde for büde din økonomi og dine lokaler.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. VĂŚlg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjÌlp i over 4 ür nu, og vi er imponeret over at de stadig formür at holde sü højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glÌde man für nür man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skÌndes) om at bruge weekenden pü at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris pĂĽ den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud