Rengøring på Amager

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få et godt tilbud på rengøring på Amager

  Hvis du bor på Amager og gerne vil have hjælp til din rengøring, så står vi altid klar med et godt tilbud, der med garanti vil gøre dig tilfreds og efterlade dit hjem flot og rent, hver gang. Vi sørger altid for at tage højde for dine ønsker, så vores rengøring på Amager foregår så diskret, hurtigt og effektiv som muligt. Du kan være sikker på et erfarent og professionelt rengøringsfirma, som dækker hele Amager, og hvor kunden altid er i fokus.

  Hos os er det nemlig altafgørende, at du er glad for vores rengøring og har lyst til at bruge os igen. Vi tilbyder dog også enkeltrengøring, hvis du blot har brug for hjælp en enkelt gang, f.eks. i forbindelse med en flytning eller fest. Vi er altid engageret i både at udføre arbejdet og samtidig give dig en god oplevelse.

  Der kan være mange grunde til at bestille rengøring på Amager, men hos DetVarDetMinVen har vi erfaring med alle slags klienter, uanset om det er ældre borgere, travle familier eller handicappede, som har brug for en hjælpende hånd fra vores rengøringsfirma.

  Her på siden kan du nemt tage kontakt til os og få et godt tilbud fra vores rengøringsfirma, hvis du har brug for rengøring på Amager eller andre steder i København. Få et uforpligtende tilbud, og se hvordan vi altid udfører rengøring på Amager med et smil.

  kontorrengøring

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud