Rengøring Rødovre

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionel rengøring i Rødovre

  Vi giver dig en gennemført rengøring i Rødovre

  Har du svært ved at finde tid til den daglige rengøring i hjemmet, så kan vores rengøringsfirma hjælpe dig. Hos os kan du være sikker på en god service til en overkommelig pris, uanset hvor i Rødovre du bor. Vi har stor ekspertise inden for rengøring i Rødovre samt hos mange forskellige kunder i hele København. Det giver dig garanti for en grundig rengøring, som tager højde for dit hjem og din hverdag.

  Hos DetVarDetMinVen er vi fleksible og klar til at udføre en høj kvalitet af rengøring i Rødovre, uanset hvad du har brug for. Vi hjælper alle fra travle forretningsfolk til ældre borgere og handicappede, som af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at støvsuge, pudse vinduer eller på anden måde holde hjemmet rent og pænt.

  Ved at være TRYG forsikret og have garanti for vores gode service, kan du trygt henvende dig til os, når du står og mangler hjælp med et godt rengøringsfirma i Rødovre. Vi er altid klar til at give dit et uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem. Det gælder, uanset om det kun drejer sig om en enkelt gang eller en fast aftale om løbende rengøring. Hos DetVarDetMinVen gør vi alt, hvad vi kan for, at du er tilfreds med vores resultat hver gang, at vi har gjort rent hos dig.

  afstøvning

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud