Rengøring i Hellerup

DVDMV står klar til at hjælpe dig!

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få rengøring i Hellerup, som du ønsker det

  Det kan hurtigt virke som et stort arbejde at skulle stå for rengøringen af ens eget hjem i Hellerup. Måske har du ikke tid til selv at gøre det. Eller måske du ikke har kræfterne til at gå i gang med at pudse vinduer, støvsuge og vaske gulve. Hos DetVarDetMinVen hjælper vi dig med en god rengøringsløsning, som både tager udgangspunkt i dine behov og dit hjem. Du kan på den måde være sikker på et rengøringsfirma i Hellerup, der lytter til dig og tilbyder en løsning. Vores arbejde vil altid leve op til dine ønsker, når det kommer til et rent hjem. Vi sørger for at sikre dig en grundig rengøring i Hellerup, der stadig er til at betale.

  Du vælger helt selv, om du gerne vil bruge vores rengøringsfirma i Hellerup en enkelt gang eller som en fast aftale. Vi kommer og gør rent, når der er behov for det. Ved at tage en indledende samtale hjemme hos dig, har vi mulighed for at se nærmere på både dit hjems størrelse og indretning. Denne fremgangs måde gør det nemmere for os i fællesskab at finde frem til den løsning, der bedst opfylder dine ønsker til den perfekte rengøring i Hellerup. Så du altid er sikret et flot og rent hjem.

  Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på effektiv rengøring i Hellerup, så er du mere end velkommen til at kontakte os via hjemmesiden. Ved at skrive eller ringe til os og fortælle om dine ønsker, kan du være sikker på at få en realistisk pris. På denne måde tager vi bedst højde for størrelsen og indretningen i dit hjem.

  afstøvning

  Lav en aftale

  HUSK AT BESTILLE 3 DAGE FORUD

  Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

  Loading...
  Loading...

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Super tilfreds med DVDM

  Professionelt firma som holder deres aftaler og gør deres arbejde. Kan klart anbefales til alle der skal bruge rengøring.
  Google logo
  Innovato.dk
  via Google

  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft DVDMV som fast rengøringshjælp i over 4 år nu, og vi er imponeret over at de stadig formår at holde så højt et niveau. Det er en billig pris at betale for den glæde man får når man kommer hjem til et skinnende rent hus fredag eftermiddag, og ikke skal bekymre sig (eller skændes) om at bruge weekenden på at gøre rent.
  Google logo
  Kasper Filstrup
  via Google

  ★★★★★

  Søde og professionelle

  Satte specielt pris på den grundige gennemgang og forventningsafstemning under tilbudsgivningen. Kan varmt anbefales.
  Google logo
  Rasmus Beck
  via Google

  Indhent et tilbud