Rengøring i København – Enhver form for rengøring tilbydes
Kontakt: 91 40 80 91 info@dvdmv.dk

Rengøring

Billigste rengøring til private og erhverv

Enhver form for billig rengøring tilbydes:

  • Standard rengøring (støvsugning, gulvvask, afstøvning inventar tv, omfattende rengøring køkken og badeværelser):
      • med brug af klientens rengørings midler, 215 kr./timen ekskl. moms.
      • med brug af vores grønne/økologiske rengørings midler, 265 kr./timen ekskl. moms.
  • Rengøring efter renoveringer.
  • Vi tilbyder strygning af klients behov og ønsker.

Vi kører indenfor København og omkringliggende områder (op til 30 km) inkluderet i prisen.

Vi yder service på stedet og tilpasser os til klientens ønsker om tid.  Vi tilbyder Københavns billigste privat rengøring. Vi kan bestilles via telefon, e-mail eller personligt. Vi garantere høj kvalitet og er åben for alle kommentarer.

Erhvervs rengøring udføres professionelt

For enhver virksomhed er det vigtigt, at man kan stole på sit rengøringsfirma, der skal man vælge os til erhvervs rengøring, da vi forstår vores klienters behov og udfører arbejdet professionelt. Der er hård konkurrence i København, hvor der findes mange dygtige firmaer, og vi stræber altid på at være i blandt de bedste.

Billig privat rengøring

Alle kender til at have en stresset hverdag, hvor man ikke nødvendigvis når at gøre rent hver dag. Derfor kan det altid være rart at få gjort rent derhjemme, mens man fx. lige henter børnene eller er ude at handle. Hos os er vi gode til at koordinere, så vi gør rent i huset eller lejligheden på de tidspunkter, som passer vores klienter bedst. Vi sætter altid pris på at være til tiden, gøre et solidt stykke arbejde og efterlade kunderne glade og tilfredse. Kontakt os for at høre mere om vores billig privat rengøring.

Billigste rengøring i København og omegn

Områder såsom Amager, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Valby, Gentofte, Vanløse, Hellerup og Brønshøj er områder i København, som vi oftest arbejder i.
Vi dækker dog også områder op til 30 km uden for København såsom Stenløse, Hundige, Albertslund mm.

Uforpligtende dialog

Ethvert samarbejde om billigste rengøring starter altid med en dialog. Kontakt os uforpligtende og få en dialog om dit behov.

Kort om hvem vi er

Vi er en lille international virksomhed i København, som tilbyder specialiseret rengøringsydelser. Vi tilbyder en-gangs-rengøring eller over en ubestemt periode.

Firmaet DVDMV opstod for at hjælpe familier med at forene arbejdsliv og pligter i hjemmet. Tilbudet med rengøring er til alle familier med små børn, ældre, syge, handicappede, familier med travle med arbejdsdage, som ikke selv kan tage sig af det huslige arbejde, aktive personer, singler og personer, som er meget i udlandet, samt iværksættere. Bestil rengøring hos et rengøringsfirma i København, som virkelig forstår at levere kvalitetsrengøring.

Kontakt info

Address: DetVarDetMinVen (DVDMV)

Peter Fabers Gade 18

2200 København

E-mail: info@dvdmv.dk

Tlf nr.: 91 40 80 91

Noter

SØNDAG er en fridag fra arbejde

Fra den 15.01.2015 starter ''DVDMV TEAM'' rengøringsfirmaet og malerfirmaet "Quick Service" ,et samarbejde som har oplevet en årrække gode erfaringer med de bedste kvalitetsmaterialer såsom ''Flügger''. Husk at vi fortsat er konkurrencedygtige når det gælder priser.

Alle interesserede er velkomne.